|
Računalništvo in internet internet, hardware, software ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
1. Kateri ruter naj kupim, če želim imeti 4 žične priključke + stabilen WIFI po celi hiši za ceno 50-60 EUR.
2. Ali obstaja tudi kaj takega (model ruterja) kamor lahko preko usb priključiš še zunanji trdi disk na ruter? Cena? 3. V hiši je že siol modem sinope, vendar ima šibak WIFI signal. V ta namen bi rad kupil nov ruter in ga povezal tako, da bi se obnašal kot switch in nanj povezal 2 računalnika žično. Hkrati bi rad povečal wifi domet. |
|
|
|
||
|
![]()
linksys wrt 160n v3,sam nima usb
deluje tudi iptv (t-2,sd programi) na asus eee netbooku ![]() ![]() vsekakor brez dratovja ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Ali se da na siol sinope modemu, kaj prestavit, oz. nastavit kakšna varnostna nastavitev, da bolje vleče wlan. Rad bi še to poskusil preden kupim nov ruter. Sem hotel menjat že anteno pa ne gre dol.
Nekje sem zasledil da je neka varnostna nastavitev, (kodiranje), da bolje dela wlan. Sam ne najdem kje se to nastavi. Imam pa posodobljen firmware na modemu. |
|
|
|
||
|
![]()
Jaz sem nabavil Asus WL-500GU. Nekdo istega (še zapakiranega) ba Slo-Techu prodaja za 36€, če se ne motim. Odkar so vsi PCji povezani preko tega routerja (tako WLAN kot LAN), deluje zadeva vsaj 100% bolje, ostalo je verjetno napaka na napeljavi oz. na strani SiOLa.
Vsekakor priporočam. P.S.: Ima USB, nanj pa lahko naložiš tudi DD-WRT ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Značke |
kateri, kupim, naj, ruter, wifi |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Problem WIFI nastavitev | Wave | Tehnična pomoč | 3 | 25.06.2010 15:17 |
Sinope568 kot modem ter Asus w500 kot ruter | nexus6 | Tehnična pomoč | 4 | 01.04.2009 14:05 |
kateri avto vozite oz. (za mlajše) kateri avto vozijo vaši starši? | *carpe_diem* | Spemerski kotiček | 131 | 11.02.2009 08:51 |
Parfumi | shema | Lepota in stil | 127 | 28.03.2008 14:35 |
kateri je hitri USB | vincenc | Računalništvo in internet | 3 | 01.02.2008 00:15 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 09:14.