|
||
|
![]()
Bom.........sigurno. Upam da mi rata v nedeljo. Nekako sem si bom vzel čas!
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Ker obljuba dela dolg............kolegu sem dal poštimat prenosnika (za sigurno
![]() Vsi drajverji se nahajajo na dellovi strani. Edino bloutoth mi ni delal po namestitvi vseh driverjev. Tako sem se zadnje dva večara srfal po netu in našel rešitev. Če bo imel kdo podobne težave naj namesti USB 250 anycom adapter driverje in stvar špila. Toliko pa še enkrat hvala za vse nasvete! LP |
|
|
|
||
|
![]()
Imam pa isti problem z dell500 ,sem probal vse načine da bi naloživ winxp .V biosu imam na raspolago sata:ata in achi nobena mi ne prepozna diska ,zato se obračam na vas če mi lahko kako pomagate .Nimam pa IDE ali pa ne najdem zato prosim za pomoč ker mi vista že preseda.
![]() hvala |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Je komu uspelo v WinXP zrihtat Wi-Fi? Vse ostalo dela BP, SATA drajverja se mi ni dalo instalirat, tako, da je sedaj pač na ATA.
@bstrenfe: Z achi je pri meni XP SP3 spoznal disk... @bgabers1: Hvala za info za BT, imaš rešitev za Wi-Fi? Ubuntu mi spozna WiFi kartico kot Intel Intel(R) PRO/Wireless 3945ABG Network Connection, pa niti drajverji na priloženem CDju niti teli iz DELLove strani ne "primejo" ![]() LP |
|
|
|
||
|
![]()
Ja, tudi jaz sem naložil XP na Dell 500 in imel problem z driverjom za brezžično povezavo. Na priloženem CD- ju je samo driver za Visto, na Dellovi strani pa za računalnik Dell 500 ni driverja (za XP). Zato sem ob pomoči forumovcev poiskal driver za računalnik Optiplex 320 (Dell), ga inštaliral in sedaj deluje OK.
LP |
|
|
|
||
|
![]()
HVALA!!! zadeva deluje. Ni mi jasno zakaj potem Ubuntu WiFi kartico spozna kot Intel(R) PRO/Wireless 3945ABG Network Connection, in z njo tudi odlično upravlja, v XPjih pa ta Dellov gonilnik deluje pravtako popolnoma brez problema.
Še enkrat hvala! |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
LP iuuuuan |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
To ko sm odebelil pa misliš to ane?: http://support.dell.com/support/down...&catid=&impid= Samo kaj dat dol,za Communication pa Network? A je kej narobe če še druge driverje dam dol in instaliram? EDIT: Sm zrihtal. ![]() |
||
|
![]() |
Značke |
500, dell |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Prenosnik za 1 € | BaNdIdos | O storitvah | 359 | 16.12.2008 22:07 |
Problem z wireless internetom na prenosniku Dell 500 | Š1 Š2 SK SK+ | O storitvah | 8 | 12.10.2008 11:20 |
Dell 500 narejen za INDIJO in KITAJSKO!? | MojsterMijagi | O storitvah | 22 | 04.10.2008 12:48 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 05:45.