|
||
|
![]()
pozdravljeni,
zanima me če se je kdo srečo z podobno zadevo. iz prenosnika A860 sem visto skenslo dol, pa naložil xp. Problem pa mam, da mi noče naložit driverjev za zvočno kartico. Napiše mi driver instalation failed:could not find the media device for this driver. Ker driverji bi pa mogli biti pravi. (mam pa xp-je student edition sp2) lp |
|
|
|
||
|
![]()
hvala, sem uspel
nadgradil sem xpje pa dal gor SP3 in deluje zdej zvočna normalno |
|
|
|
||
|
![]()
Dobil sem Dell Vostro A860 in imam sledeč problem. Prenosi čez mrežno kartico Realtek RTL8139/810x ne gredo več kot ~250 KB/s. Wifi dela OK. Ta problem je tako v Visti Basic (ki je bila prvotno gor) in v Win XP, ki sem ga dal sedaj gor. Podatke poskušam prenašat po lokalni mreži. Problem ni v kablu, ker uporabljam isti kabel za drug računalnik in gre tam približno 7,5MB/s. Kake ideje?
|
|
|
|
||
|
![]()
kolko zdrži kaj baterija na Dell Vostru 860?
lp |
|
|
|
||
|
![]()
Ma kaj vam ni jasn, da namest ORIGINAL Viste naložite (najverjetneje kopijo) XPjev. Dejte raj tistih 20€| za nekaj dodatnega RAMa pa ste zmagal.
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Imam dva prenosnika, na enem (močnejšemu dual core, 2gb ram, ...) VISTO in na drugem (dell 500) pa XP. Nedvomno hitreje boota in tudi na splošno dela DELL500, ki je dosti slabša mašina (samo 1 GB ram, sigler core, ...) od drugega.
Tako, da vista je in ni tako super... ![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
![]() |
Značke |
€, 500, dell, ponudba, prenosnik, siolova |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Prenosnik do 850€ (prošnja za nasvet pri izbiri) | stLARA | Računalništvo in internet | 9 | 16.08.2008 11:22 |
tih, poceni in kakovosten prenosnik | elephant | Računalništvo in internet | 4 | 13.07.2008 23:25 |
Namizni računalnik ali Prenosnik ??? | gogy20 | Računalništvo in internet | 9 | 06.12.2007 15:49 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 13:46.