|
||
|
![]()
Mam pač en DivX file. Zravn mam pa še datoteko s končnico .srt-podnapisi. Zdej, kako nej te napise vklučem v ta DivX film? Pa kako nej ta DivX spremenim v DVD-VIDEO, da bo s podnapisi???
|
|
|
|
||
|
![]()
Prvi del vprašanja: z BS playerjem lahko gledaš film in vključiš podnapise. Priporočeno je da sta oba fajla povsem istoimenska (z F2 ju preimenuješ), končnice pa pustiš.
|
|
|
|
||
|
![]()
odličen program za konvertiranje divx-ov v vob file (t.j. dvd) je super dvd creator 9.25.0,z njim lahko tudi vstavljaš srt podnapise
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
hvala
|
|
|
|
||
|
![]()
kupi original dvd, boš mel podnapise not neboš se za***aval z konvertiranjem imel boš ga takoj
in še nihče te nebo mogel prijavit da imaš piratske izdelke |
|
|
|
||
|
![]()
hehe
mal šparam s kešom-če se le da |
|
|
|
||
|
![]()
Bi rad videl koga, ki ima samo original DVD filme doma :D
|
|
|
|
||
|
![]()
ga gledaš....
![]() pa ne beri podpisa... ko sem dolpotegnu par filmov xx kvalitete,mi je vse skupaj padlo dol,sedaj imam samo originale,pa res samo tiste,ki jih občasno gledam - nekatere filme,ki jih imam v zbirki,sem gledal tudi že več kot 20x... me pa prav zanima,kolikokrat pogledate filme,ki jih nelegalno dolpotegnte,al je to sam frajarija v stilu jest mam pa 1000 filmov.... ker mene osebno film,ki ga nek kitajec snema v kinodvorani,pa zraven se slišjo komentarji itd,sploh ne pritegne,pa če je ne vem kakšna uspešnica... grem raje v kino in si tam ogledam zadevo,če mi je pa še potem všeč,si pa privoščim še original verzijo za miren ogled.... z muzko je pa isto... kaj če mi xxxxxxx mp3.jev,če jih nikdar ne poslušam... kupim samo tisto,kar mi je všeč....če ne ravno danes,ko majo to vsi in so zaradi tega in - pač malo počakam in če mi je komad še všeč,bo našel legalno mesto v moji zbirki...z leti se pa nabere marsikaj...... |
|
|
|
||
|
![]()
pozdrav,
imam dvd player Phillips LX3900SA, pa mi nekaj ni čisto jasno... na filmih DVD formata so podnapisi lepo vidni, medtem ko pri DVD-rip, DivX... podnapisov ni, čeprav jih spečem zraven na zgoščenko ![]() a obstaja morda kak software, ki se da kako naložit, da bi se podnapisi usposobili ??? |
|
|
Značke |
podnapisi |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Podnapisi | panter007 | O storitvah | 0 | 22.10.2007 14:35 |
Podnapisi na 16:9 (HBO) | Apla | SiOL TV | 13 | 06.09.2007 21:01 |
National Geographic - podnapisi | sniper090 | SiOL TV | 15 | 08.12.2006 13:59 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 07:35.