|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Danes zjutraj mi je Siol tv deloval nemoteno in ne deluje še zdaj.
Ob 7.00 sem ugasnil televizor, komunikator je deloval nemoteno Ob 11.00 je žena ugotovila, da lahko gleda le program, ki sem ga gledal prej in da ne more preklopiti programa. Resetira Sagem komunikator. Pojavi se Dobrodošli na Siol TV in izbira med Siol in Siol+. Izbrati ni možno ničesar (komunikator in daljinec ne delujeta). Ko pridem domov ob 19.30 pokličem na 0801000 in jasno ne dobim jasnega dgovora, temveč napotke naj grem na mobitelov center, češ da imam skurjen komunikator ali ruter zaradi nevihte. Priklopljeni smo na optiko, dostop do interneta je nemoten, torej ruter dela, nevihte na Vrhniki danes ni bilo, kaj je torej skurjeno ![]() Razkurjen odprem tole temo in se sprašujem ali študente na Siolu res ne usposobijo dovolj, ali pa ne smejo dajati pravih resničnih informacij o uvajanju storitve Siol+ ![]() ![]() . |
|
|
|
||
|
![]()
No po dobrih treh urah in pol resetiranja komunikatorja, ruterja, modema, pogovorov s Siolovci, brskanja po internetu, sem preden bi popolnoma obupal, poskusil še eno stvar.
Kot nekateri, ki ste imeli te težave, že veste daljinski upravljalnik dela bolje, če LED diodo zakrijete s papirčkom. No tudi moja rešitev je bila banalne narave. Če se vam kdaj zgodi, da se vaš komunikator noče več pobrati in ste poizkusili že vse .... iz daljinca vzemite bateriji (ja, bili sta pravilno vstavljeni že od začetka), preglejte kontakte pod pokrovčkom in ju ponovno pravilno vstavite v daljinski upravljalnik ter preverite, če se vam je zataknil kakšen gumb. Kajti v primeru zatika gumba oziroma slabih kontaktov baterijskih vložkov, se lahko zgodi, da daljinski upravljalnik komunikatorju nenehno pošilja signal, ki onemogoči zagon komunikatorja. Gumb TV sem namreč ponovno zataknil in bateriji znova obrnil in zadeva se je ponovila, komunikator ni deloval. Uporabil sem isto rešitev in zdaj vse deluje normalno. Go figure ???? |
|
|
|
||
|
![]()
Tretji dan brez Siol TV . Večkrat resetiran komunikator Sagem , še vedno brez ure .. Baje da ne dela in da jo popravljalo .
![]() Tudi ob zadnjem mrku Siol TV + mi ni delalo nič, ne TV+ , ne TV- . ![]() Skoraj en teden . Na vroči linji se me pošiljali na telekom , da naj preverim komunikator , ki seveda vedno skrivnostno prične delovati sam od sebe . Zdaj pa rabim spet nasvet , ker sem v SIOL-temi ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Sporoči uporabniško ime na ZS.
|
|
|
|
||
|
![]()
Nekaj me zanima,zakaj mi pri spremljanju siol-tv vsake pol ure pade linija dol in potem se po približno 2min vrne nazaj zelo moteče!
Drugi problem je v tem,da kar naenkrat nekaj pokne glas izgine in potem se vrne v prvotno nastavitev glasnosti.Scart priključek sem že poskusil zamenjati nič boljše. ![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
![]() |
Značke |
nedelovanje, siol |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
siol tv plus - nedelovanje | ruger | SiOL TV | 4 | 25.11.2008 07:59 |
nedelovanje SIOL Storitev | mikkeni | Tehnična pomoč | 1 | 20.08.2008 12:05 |
Nedelovanje Siol TV plus in obveščanje | Mirtma | SiOL TV | 3 | 13.04.2008 10:30 |
Siol internet in siol paketi - dodatna vprašanja pred nakupom | randius | O storitvah | 4 | 28.11.2007 01:05 |
Nedelovanje SIOL TV | JLap | SiOL TV | 48 | 01.09.2006 17:18 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 13:27.