|
||
|
![]()
Tudi sama imam težave z HBO GO aplikacijo (verzija aplikacije 2.7, uporabljam Samsung Nexus S, Android 2.3.6). Aplikacija je na WiFi delovala super vse do 27. 12. 2011, ko sem jo nadgradila. Napaka enaka kot pri Palu: Napaka. Prosimo poskusite kasneje. Siolova tehnična pomoč mi je odgovorila, da gre za napako v aplikaciji, da so obvestili mednarodno skupino. No, lani sem na info@hbo.hu poslala email tudi sama, pa odgovora ni. Če ima še kdo backup prejšnje verzije, se zanjo toplo priporočam.
Pri računalniku je pomagalo, da sem zbrisala datoteko C:\ProgamData\Microsoft\PlayReady\mspr.hds. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
lps |
||
|
|
||
|
![]()
Sem odjavila mobilno napravo, vendar ni pomagalo. Sedaj sicer polna upanja poskusim z namestitvijo vsak dan in sem vsak dan znova razočarana. Najbolj pa me jezi, ker sem imela backup prejšnje verzije, pa sem ga POBRISALA!
![]() Mislim, da sem ravno prav jezna, da napišem še en mejl na HBO. Lp |
|
|
|
||
|
![]()
Zgleda da je 24 ur treba čakat na ponoveno prijavo naprave???
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Sinoči odstranil, še vedno ni možnosti registracije telefona?
|
|
|
|
||
|
![]()
pa se je le vpisal... a aplikacija se večkrat ponovno zažene.
Do nadgradnje bo treba pustiti. |
|
|
|
||
|
![]()
Čudež! Danes sem ponovno namestila HBO GO Slovenija z Android Marketa na moj Nexus S (Android 2.3.6) in presenečeno ugotovila, da celo dela. Moti me, da imam v nastavitvah slovenščino kot izbrani jezik, vsi filmi pa imajo na začetku hrvaške podnapise (očitno zato, ker so prvi po abecedi).
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
||
|
![]()
6028 no valid simple or leaf license is available to create the decryptor????
WTF,kaj je spet to??Komaj so mi porihtal,da se lahko uvalim na to stran mi že javlja tole sranje zgoraj.Zdej bom pa popyzdu in skensla tale HBO in po***ane Čehe,ki ne znajo ene obične strani pošlihtat!!! ![]() |
|
|
![]() |
Značke |
hbo, problem |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Siol Box S problem ! | Ddmitrovic | SiOL TV | 19 | 06.07.2011 00:58 |
HP Compaq 610 problem s shutdown | Alef | Računalništvo in internet | 7 | 14.12.2009 21:19 |
Problem z izgledom ikon | Mighty | Računalništvo in internet | 6 | 01.06.2008 20:07 |
Problem prenosa preko IrDA vrat | Jernej_ | Mobilna telefonija | 1 | 29.05.2008 23:10 |
Siol Tv komunikator Sagem, problem | dpovalej | SiOL TV | 4 | 11.03.2008 14:07 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 05:05.