|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
nikakor mi nočejo priklopiti siol tv
![]() ![]() od centrale sem odaljen 3,5km. zmeraj je kriva hitrost. za delovenje siol tv mora biti nekje pasovna širina 4-5m največji paket lahko izberem 4m pa če prav se še dobro spominjam nekaj let nazaj,ko mi je telekomov operater izmeril hitrost (pri meni doma)6,7m takrat naj bi za delovanje siola potreboval skoraj 8 res ne vem kje je problem. ker če mi omogočajo hitrost 4m potem ni hudič ![]() upam da se bo stvar z mpeg-4 popravila mi lahko kdo pomaga? |
|
|
|
||
|
![]()
Probej se zment da te za testno priklopjo, da pač hočeš v praksi sprobat linijo. 1mbps net in TV.
Možno pa je tudi, da na centrali (trenutno?) ni več prostih mest za TV?! |
|
|
|
||
|
![]()
kako pa naj se zmenim za test
|
|
|
|
||
|
![]()
080-8000 in naročite testni SiOL TV.
LP |
|
|
|
||
|
![]()
Na tej razdalji je delovanje SiOL TV malo verjetno . Atlantis pa mu na tej razdalji ne bo dal možnosti vključitve TV.
|
|
|
|
||
|
![]()
Ob solidni liniji bi mpeg4 moral špilat. Prek ADSL2+ tudi mpeg2. Če linija dejansko zmore 6.7 mbps pa sploh nebi smelo bit problema. Kakšno kocko, če le ni čez celo sliko vsakih nekaj minut pa je tudi treba v zkup vzeti. Alternative skoraj zagotovo ni.
Sočasne uporabe neta pa se večinoma da izognit. |
|
|
|
||
|
![]()
sem poklical 080-8000 pa mi nočejo dati testnega. še vedno trdijo,da ni možno.rad bi izvedel vzrok,,hitrost grem stavit,da ni.
če je tukaj kakšen operater telekom-siol,,ali bi mi lahko preveril v čem je težava. hvala |
|
|
|
||
|
![]()
Pošlji "080 Urban" zasebno sporočilo z uporabniškim imenom.
Mislim, da bo preveril in ti sporočil. |
|
|
|
||
|
![]()
nisem pri siolu. zdaj imam 1,5 leta amis,vendar bom šel zdaj nazaj na siol.
|
|
|
|
||
|
![]()
Če nisi pri SiOL-u, ti ne morem popolnoma nič preverjati. Po vsej verjetnosti je problem v oddaljenosti, zato poizvedba vrne, da SiOL TV ni mogoč... Kolikor je meni znano ima tudi Amis v ponudbi TV. Poprosi njih, da ti preverijo ali je TV možen.
LP |
|
|
![]() |
Značke |
imeti, kaj, morem, siol, vzrok |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Novo v ponudbi.."Testni uporabnik" - zavajanje naročnikov ali??? | saonaion | SiOL TV | 27 | 31.12.2015 02:37 |
Kaj imeti? Siol? T-2? | Srce | O storitvah | 64 | 17.03.2007 09:16 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 17:35.