|
O storitvah Informacije o ponudbi storitev Telekoma Slovenije |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Pozdravljeni!
Ne vem sicer kaj se dogaja ampak če v 5-ih dneh ne moreš nikogar priklicati na 080 8000 potem ne vem zakaj se ta številka sploh objavlja. Tudi email ki ga gospodišna pove ko čakaš je brez veze, saj odgovora ni in ni od nikjer. Želim nadgradnjo na TopTrio in pa ne morem ker ni nikogar komur bi sporočil. V emaile sem napisal, da me naj nekdo pač kontaktira na moje številke in do določene ure pa ni nobenega klica. KER ME PRI VAS NIČ VEČ NE VEŽE, imam ravno v rokah dve ponudbi konkurence in bom sedaj moral iti drugam, saj mi ne nudite možnosti, da bi nadgradil TopTrio. V kolikor do 10.00 ure ne dobim klica, žal prekinem pogodbo! Lep pozdrav! |
|
|
|
||
|
![]()
Včeraj zjutraj čakal 35 minut in dobil agenta...
Žal... |
|
|
|
||
|
![]() ![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
tnx, a je v tk centru tudi vedno problem ko dva delata po večini s strankami "upokojenci" in čakaš pa čakaš pa čakaš,.....
lp |
|
|
|
||
|
![]()
Jaz sem bil v tk centru v Celju, prijazne gospodične te povabijo da prisedeš, bil sem prvi, postopek traja cca 15 minut, siol box sem dobil takoj, akcijski izdelek pa naj bi v roku 14 dni dobil po pošti. Nobene gužve ni bilo za mano, sklenil sem pa paket toptrio. Bil sem zvečer, naslednji dan zjutraj je že vse aktivirano, box sem že priklopil, deluje vse ok, na kocnu sem z vsem zadovoljen.
LP |
|
|
|
||
|
![]()
Ne vem, če mi dela internet, vedno rešim vse preko spletnega pogovora, kjer dobiš takoj svetovalca na voljo..
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Predvsem zaradi novosti, ki so bile predstavljene v preteklih tednih, imamo občasno močno povečano čakalno vrsto.
Za pridobivanje informacij, sploh pa za tehnično pomoč, predlagam, da uporabite alternativne komunikacijske kanale, kot so forum, spletni pogovor in e-pošta. PS: Nekaj o klicnih centrih v našem podjetju si lahko preberete tudi na povezavi: http://www.siol.net/novice/tehnologi...h_centrov.aspx Boštjan |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
lp |
||
|
![]() |
Značke |
svetovalci, še, vedno, vsi, zasedeni |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Ženske kavbojke | Knez | Lepota in stil | 94 | 27.03.2007 19:49 |
Verjeti ali (z)Vedeti | galeb | Religija in filozofija | 218 | 25.12.2006 18:50 |
Rupel še vedno - minister Rupel | Kajtimar | Slovenija | 15 | 10.10.2006 18:55 |
Siol Tv še Vedno Ne Dela Pravilno | moglasi | Tehnična pomoč | 9 | 09.09.2006 07:06 |
Mladi Evropejci vedno bolj pijani | BMX | Evropska unija | 39 | 08.07.2006 01:52 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 14:17.