|
Filmi vse o filmih, DVD, video, kino ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Ze mosko rit je tezko videti...
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Vredu, si povedal, vse pač ni za vsakogar.(tudi Dostojevskega ne bere vsak)
Jaz nisem tako plitek, da bi ameriške filme kar povprek označil za bedo, čeprav bi si včasih to mogoče zaslužili. |
|
|
|
||
|
![]()
sej povem samo svoje mnenje. če že imam čas za film, raje grem u kino pogledat nekaj ameriškega kot pa evropskega..
|
|
|
|
||
|
![]()
Jaz grem vedno raje gledat evropske filme kot ameriške. Ravno včeraj je bil Billy Eliot na TV. In to me spomni, spet bo kmalu Liff...
Če povem še nekaj na temo - očitno moški testiti niso dovolj estetski za evropski film ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
sej gallo je dobil tak ta pravi bj v brown bunnyu. in to od chloe sevigny! ne moreš vseh ameriških filmov v isti koš metat..tud tam so avtorji, ki se ne ozirajo kej dosti na neka hollywoodska pravila..
|
|
|
|
||
|
![]()
med evropskim in hollywoodskim filmom je sicer veliko razlik, vendar vse izhajajo iz ene: zaslužek!! če hoče hollywood v kino sprawt čim več gledalcev mora pač pazit kaj se na platnu pokaže! čez lužo majo ful strogo zakonodajo kar se tega tiče in cenzori zlo hitro zvišajo dovoljeno starost, medtem ko v evropi tega ni (a so vas na kasi slučajno že kdaj postran pogledal če ste hotel it pr 14 kako kruto grozljivko pogledat al pa mogoče erotični triler!?)
sploh pa evropejci filme delajo bl zarad umetnosti kot samega zaslužka in zato so veliko, veliko boljši od ameriških (čeprav se mogoče v zadnjem času trend tud tle obrača!) ne me zdej linčat, - sej ima tud hollywood svoje cvetke! ![]() |
|
|
Značke |
ameriškem, evropskem, filmu, golota, spolnost |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 20:14.