|
Zdravje zdravo življenje, nasveti o zdravju, zdravnikih, hrani, rekreaciji, .... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]() ![]() za začetek lahko vsak napiše kaj ga žene, da teka naokoli in kakšne tekaške čevlje ima. |
|
|
|
||
|
![]()
ojla snežko, a si že pospravil smučke?
![]() Pri teku me predvsem žene želja po gibanju. Zame je to nuja in hkrat sprostitev. Možgančke dam na pašo, pa veselo čez klance. Pa velik svobode je pri teku, ker v eni urci že veliko pretečeš, greš lahko tudi po temi in malo manj idealnemu vremenu ![]() Supergi pa do sedaj mizuno wawe rider, zelo zadovoljna. Po novem pa bom preizkusila Nike air zoom vomero2, tud zelo dober feeling, ko so na nogi ![]() |
|
|
|
||
|
![]() ![]() jaja - jest mam še kr nike air180+ in v povezavi z ipodom mi je veliko lažje tečt, pa še kaže mi koliko sem naredil km. to so se res dobro spomnili... |
|
|
|
||
|
![]()
Živjo,
začenjam s tekom, a sem čisti začetnik. Kako ste začenjali vi? Mi lahko kdo kaj svetuje? Na kako dolge razdalje je priporočljivo začeti? Bolj se ukvarjam s telovadbo in hojo v naravi. |
|
|
|
||
|
![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
nooo ... po dobrem letu pauze se tudi nattka vrača med tekačice ...
uhhh ... me že boli rit ![]() ![]() relacija - rožnik mimo mosteca ... držite pesti, pa če bo v direktu pisalo: pod rožnikom našli izčrpano starko ... pol bom to ziher jaz ... ![]() začenjam pa klasično ... ogrevanje, tek, vmes hoja, pa tek ... pa tko do vrha ... in nazaj ... v mostecu raztegovalne vaje ... rešilec ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Jaz sem tudi pred kratkim spet začela, tako da zaenkrat lepo počasi joggiram, razen seveda ko se mimo vali kaka dobra mrcina, potem malo pospešim pa malo manj slonsko diham
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Tudi jaz sem letos kasneje začela, za kar je krivo hladno vreme.
Prejšnji teden je bil čudovit. Jutranji tek ob mirnem morju in brez sprehajalcev ![]() |
|
|
Značke |
forumski, klan, tekaški |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Forumski kolesarski klan | spartan | Zdravje | 334 | 14.02.2010 21:01 |
Forumski zimsko- športni klan | freya | Zdravje | 12 | 04.05.2008 19:49 |
Forumski tekaški klan | lady_lucifer | Zdravje | 694 | 18.02.2008 14:17 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 15:41.