|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Imam paket modri plus in vsaka dva meseca podaljšujem naročilo na HBO, Voyo in Mega HD shemo.
Danes se je zadeva iztekla in glej vraga, ko se prijavim v moj telekom programski dodatki niso na voljo in ne morem aktivirati nič. Ostala je samo osnovna shema brez možnosti nakupov dodatnih programskih opcij. LP, Darko. |
|
|
|
||
|
![]()
Jaz imam recimo ves čas standard pa mi vse dela. Nič me ne sprašuje po dveh mesecih, ves čas dela. Isto modri plus.
Tale portal je res za en k... |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Lp Črt |
||
|
|
||
|
![]()
Je bilo že naslednje jutro ob 6h vse OK.
LP, Darko. |
|
|
|
||
|
![]()
nam tudi ne gredo programi ki bi jih naj posodabljali - box je šlo, NEO pa....pameten do neumnosti? nekaj dela nekaj ne, na moj telekom itak nič ne gre prijaviti, napisati....malce bo treba zadeve urediti, kaj mislite?
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Lp Črt |
||
|
|
||
|
![]()
Žal to ne dela vsakih (povprečno) 10 dni, in to ravno takrat ko se rabi (V nedeljo zvečer ob 20:00) že čez nekaj ur spet dela. Ampak ko človek hoče gledat nekaj na Voyu ne more ker takrat ne dela in nihče ne pomaga v nedeljo zvečer ob 20:00 ker ni nihče takrat prisoten. Mene ne zanima če zadeve delujejo v ponedeljek zjutraj ob 6h ko sem v službi.
LP, Darko |
|
|
![]() |
Značke |
dodatki, niso, programski, voljo |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Vsak zakaj ima svoj zato! | Vsemogočni | Šale | 66 | 12.11.2015 09:43 |
Programi Sport Kluba trenutno niso na voljo | SiOL | SiOL TV | 1001 | 09.02.2014 02:06 |
V programski shemi SiOL TV bo v letu 2014 na voljo šest programov Sport Klub | SiOL | SiOL TV | 245 | 14.01.2014 17:32 |
PRD trio neomejen (vdsl) z poskusnim tv: katere storitve niso na voljo ? | howrude1 | O storitvah | 0 | 21.12.2008 13:27 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 11:41.