|
||
|
![]()
Je TOSLINK, imam povezano, samo rabiš konverter na 3.5 toslink mini
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
https://www.conrad.si/Adapter-Toslin..._17473_1310121 Lp, Črt |
||
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni,
evo nabavil danes in priklopil. Torej sedaj imam na reciver direktno zvok. Vendar DTS ali DD ne deluje. Poskusil sem plex in ne deluje. Na NEOtu imam nastavljen zvok domači kino. Na plexu pa imam passthrough auto. Je kakšen program, ki ima DTS ali DD, da poskusim še to? Gre za kakšno napako v NEOtu ali imam kakšno nastavitev napačno? Če uprabim isti plex server na TVju (DLNA), zvok DD ali DTS deluje normalno. lp |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Lp, Črt |
||
|
|
||
|
![]()
Že trikrat se mi je zgodilo, da pri vklopu NEOta zvok zelo štekal, pomagal je zgolj reset. V čem je težava?
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Meni osebno, ni da bi vsaki tan eksperimentiral in potem da bom prijavljal napake da bom lahko pogledal normalno TV. ![]() Telekom je napovedal tudi na Twitterju uradno da bo kmalu nadgradnja NEO software, ampak ta kmalu je tudi naslednje leto. |
||
|
|
||
|
![]()
Res je.
Upam, da si pri telekomu malo beležite uporabnike tukaj na forumu, ki vam pošiljajo informacije, ki bi jih morali že sami urediti in jih bote nagradili s kakim popustom na naročnino ali pa kaj podobnega. Glede na to kaj prebiram si zaslužijo. |
|
|
|
||
|
![]()
Kako to da na NEO-tu še vedno ni Netflix aplikacije?
|
|
|
|
||
|
![]()
Z Netflixom ni prišlo do dogovora. Ne smeš jo kot operater samo dodati v nabor aplikacij
|
|
|
|
||
|
![]()
Še jaz opišem moje izkušnje:
- daljinec je obup (ni številk, tipke občutljive, ni preskoka za 5 minut..) - zvok mi zašteka na dva dni... pomaga samo izklop iz elektrike - otroci vedno gledajo za nazaj... vsake toliko časa slika obstane in box je neodziven . pomaga samo izklop iz elektrike - prestavljanje med kanali traja kot da nekdo ročno prtika kable - prevrtavanje naprej nazaj.... very lagging Vglavnem na žalost zaenkrat polizdelek Vprašanje - se da spariti star daljinec z neo-boxom? |
|
|
![]() |
Značke |
glasovno upravlanje, neo, prve, težave |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Težave SiOL TV po dveh letih brezhibnega delovanja | bbenci2 | SiOL TV | 18 | 13.12.2010 20:32 |
Težave z sliko in zvokom?! | tattoer | SiOL TV | 2 | 27.11.2010 07:55 |
Težave s sliko in zvokom | Dunja | SiOL TV | 0 | 17.08.2009 12:01 |
Težave s SiOL TV vmesnikom | Dunja | SiOL TV | 0 | 17.08.2009 12:00 |
Prve parlamentarne volitve v samostojni Črni gori | Oberst | Svet | 1 | 11.09.2006 09:11 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 01:43.