|
Izobraževanje in šola znanje, referati, plonkci, matura, izpiti ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Uiber kompliciran naziv, kaj šele prevzem. Če ga je že kdo dokončal, me zanima nekaj detajlov, preden se lotim tega, ker koda dopušča samo en poskus.
|
|
|
|
||
|
![]()
Točnega postopka se ne spomnim več, ampak dva, po mojem mnenju, pomembna nasveta.
Označi certifikat kot "exportable", da ga potem lahko za backup izvoziš na disketo, CD ... Mislim, da po defaultu ni označeno. Sicer bo ob naslednjem krešu winsov šel rakom žvižgat. Tako je certifikate izgubila večina mojih sodelavcev ![]() Pa certifikat mora biti zaščiten s dovolj dobrim geslom in označitev "zapomni geslo" je v tem slučaju prav bogokletna ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Se opravičujem, če tema že obstaja ampak nisem nič našla.
V kratkem praznuje gospod 41 rojstni dan. Je oče od bivšega fanta in me zanima, če ima kdo kak primeren verz oz. kaj naj mu napišem v voščilnici. No tukej nej bi se, če že ne obstaja tema pisalo o verzih......... ![]() |
|
|
|
||
|
![]() ![]() važn je da se veseli če je že ena naj bo še dva in tri drgač pa mogoče tukaj : http://www.misli.com/voscila/main.php http://ecestitke.on-your.net/verzi/rojstni_dan.html |
|
|
|
||
|
![]()
ja, napiši nekaj, kar mu res želiš.
tudi če je samo vse najboljše. jaz verzov, prepisanih iz nevemkje, nikoli niti ne preberem, ker se mi ne zdi vredno. |
|
|
|
||
|
![]()
hehe, ja samo en poskus mas ja...
jst sm ta prvic zayebu, no v drugo mi je pa ratalo... ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Navodila so načeloma res zelo natančna. Ampak meni je nekoč uspelo slediti napačnim navodilom in sem prevzel certifikat v napačni obliki. Potem sem se pač malo namučil z openssl-jem, da sem ga prekonvertiral v želeno obliko. Tako da nisem še nikoli povsem za***al zadeve (niti takrat, ko sem bil še čisti začetnik).
Zdaj celo najraje vse naredim čisto ročno z openssl-jem. Vsaj točno vem, kaj počnem. Čarovniki niso ravno po mojem okusu (še vedno mi ni uspelo pogledati niti enega dela Gospodarja prstanov v celoti ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Mene pa zanima, kaj pomeni, če ima zdravnik zraven imena mag.sci. pripisano.
Sem probal že po netu posurfat, pa nism nič najdo. |
|
|
|
||
|
![]()
Magistrirani scientolog?
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
magister znanosti, kajpak
|
|
|
Značke |
iščem, mene, prevodi, seminarske, zanima |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 02:22.