|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Za začetek dva simple recepta...
Če nimam časa, si jih naredim s tuno, koruzo in kislo smetano. Popražim tuno, jo popolnoma nacufam, dodam koruzo iz konzerve, da se dobro pregreje, nato pa čez zlijem kislo smetano (te nikoli ne prevrevam, dodam jo šele takrat, ko plin že ugasnem), premešam in omako prelijem čez testenine. Poleti pa omako delam iz bučk, paprike, paradižnika in sveže bazilike. Na čebuli popražim bučke in papriko, zalijem z malo vode, dodam narezan paradižnik in nektarino, čili, sol, omako pokuham in na koncu posujem z veliko sveže bazilike. |
|
|
|
||
|
![]()
Aja, pa zraven je obvezno še nariban parmezan. Pravzaprav precej parmezana. :P
|
|
|
|
||
|
![]()
odvisno od tega kaj je v hladilniku...
če ni časa tud jaz tuno, drugače pa s sezonsko zelenjavo.. no ravno danes delala eno tako omakco, porabla sm jo sicer za njoke. sestavine: oljčno olje, pršut, paprika, bučke, en strok česna, celo stročji fižol zelo zelo na drobno narezan, na koncu pa nardila malo bešamel omakce in zalila ter še mal zredčila z vodo. |
|
|
|
||
|
![]()
in tud jaz obožujem testenine z veliko sira:P
|
|
|
|
||
|
![]()
priporočam špagete od Hel.:P z radičem:P
|
|
|
|
||
|
![]()
Tko kot je par postov nad mano napisano zadnje čase..(čas
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
jst pa ponavad omakce kr kupim
![]() ![]() ![]() pa veliko sira, ja :P |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
||
|
![]()
ma sej verjetno, ko enkrat narediš to doma, se ti zdijo vse kupljene neokusne :/ sam men te barilline kr odgovarjajo - včasih jem kakšno to omakco kr tko, z žlico
![]() če bi mogoče še kdo povedal, katere špagete ima najraje. ker jst (neosebno :D) sploh n evem, kako sem lahko včasih jedla navadne ![]() ![]() |
|
|
Značke |
omake, testenine, zanje |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 02:59.