|
Prosti čas in igre užitkarji, zbiratelji, ljubitelji, raznorazne igre, asociacije, izleti ...... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
ne vem, kje vidiš problem -
jaz ti naravnost takole povem: če ti najprej meni res dal boš vse "moje", pol eno uro lahko bo po tvoje... |
|
|
|
||
|
![]()
Kašna mamljiva obljuba
najboljša zadnjih let vedno bolj si mi ljuba mogoče celo pustim se ujet' Minila leta bodo v sreči in ko trdota bo v kolena šla še zadnjič, ob prižgani sveči prva bo tvoja, druga moja urica... škrip ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
ena sama romatika te je,
svečke, postelja... vse za me? ah, ne, no, težko se upiram, saj veš, da čustva pač redno zatiram! |
|
|
|
||
|
![]()
Tebi gre svečka, svilene rjuhe in perje
trošenje tvoje penzije - ostane meni trpljenje z mislijo toplo na tvoj spomin še leta bom dolga zabit kakor klin Reci - heureka - te po Krki spustim? na polju raztrosim al' v vazi obdržim? v dobrem in zlu, da vedno boš blizu mi pa tudi priročno je, če zmanjka soli ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
meni ni mar, kaj pol, k v drugih bom sferah, bo z menoj,
men je le važn, da nama je luštno, dokler sem s teboj ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Da žena je srečna, mož pa poročen
dileme te večne ne reši noben dokler se dobrika mi, vse okoli cveti potem so pa buške, ko me ulovi ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
vzgoja mora bit
za tvojo dobrobit... |
|
|
|
||
|
![]()
Lep pogled in prijazna beseda
sapica topla in nežen dotik pred tem res zdrži nobena ovira posledica kruta - kratek je štrik |
|
|
|
||
|
![]()
če ti bi se na mojem štriku 'mel,
itak daleč niti sam ne bi želel, tak da mene sploh ne skrbi, če tukaj kvazi-bogi jamraš ti |
|
|
|
||
|
![]()
Na štriku omejen si
bezljaš ne okrog se špehek nabira si kmal' kakor sod |
|
|
Značke |
, niso, rime, spljoh |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 03:47.