|
O storitvah Informacije o ponudbi storitev Telekoma Slovenije |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Jaz imam še papirnati račun, ampak glede na to da, ga potem sploh nebom videl če vzamem elektronskega, bom kar ostal na papirnatem računu...v glavnem spet ena šalabajzerija telekoma, da ne moreš videti svojih računov skupnih...skoraj težko verjamem da so tako khm..ne najdem izraza..
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Predlagam naročio na e-račun po e-pošti in v spletno banko. Lp Jure |
||
|
|
||
|
![]()
Kako to, da se ni viden račun za prejšnji mesec na servisnih straneh ? Za mobitel je, za siol pa ne
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Sam uporabljam e-račun v spletni banki in tudi podpiram takšen način plačevanje, vendar ne vidim razloga zakaj se računa nebi videlo tudi v aplikaciji moj telekom, konec koncev, če znate poslati račun v e-banko, ga verjetno znate objaviti tudi na portalu.
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Ker sem danes prenesel mobilno številko na telekom,in vzel paket enostavni 300,odločil sem se tudi za skupni račun,saj mi ta prinese dodatnih 300 minut in znižanje naročnine iz 13,90 na 9.90€.
Kje se sedaj registrirat,da bom imel pregled na računom,a je to pod moj telekom moji računi dodaj nov račun. In tam izberem moj mobitel,sem sicer danes poskusil pa še ne gre verjetno bo treba do ponedeljka počakat ko bo številka prenesena in aktivirana. |
|
|
|
||
|
![]()
Ko bo aktivirano boš videl vse v mojem telekomu. Vsaj tako je blo pri meni.
|
|
![]() |
Značke |
prejete, račune, vidim |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Komaj čakam, da vidim film... (ali: novi filmi) | iri | Filmi | 525 | 12.12.2013 12:22 |
Ne vidim izhoda?! | fennajin | Zdravje | 21 | 07.12.2008 10:42 |
Na spletu ne vidim slik | raffy | Računalništvo in internet | 1 | 20.10.2007 19:59 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 20:23.