|
||
|
![]()
otok RAB- OD MAJA do- NOVEMBRA 2006 -otok sonca,kristalno bistrega morja,lijepote in ljubezni...moj
e-mail: miljenko.perkic@email.si |
|
|
|
||
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
bomo vidl kako bo poletje, ane
![]() lani sm bla lih ta cajt enkrat na krku pa sm v debelem puliju pa trenirki okrog hodila. pa še brisačo sm mela okol ovito, k je tok pihal ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Jst pa mislim, da zna bit v dalmaciji prou prijetno toplo.
![]() Sicer pa, v predsezoni so cene bistveno nižje...če te skrbi hrvaška, greste lahko npr. v Grčijo, Španijo, Egipt, Kanarske...povsod majo bazene, kjer bo mulc prou užival in skakal na glavo...in če ujamete še kakšen super last minute je lohk cena prou ugodna...tko da...men se to sploh ne zdi tolk grozno :D |
|
|
|
||
|
![]()
junija je mela Turčija samo 36 stopinj celzija:D:D:D
|
|
|
|
||
|
![]()
junija je idealno za it kam v tujino, k je že fajn toplo, cene pa še predsezonske
![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Temperatura Jadranskega morja v juniju je odvisna od tega, kaksna sta april in maj. Dozivel sem ze vse med 17 in 22 stopinjami... Povprecno lahko tempiras nekje na 20 stopinj... Morda je voda kaj toplejsa v Spaniji, Grciji, Korziki, Siciliji, Balearih... medtem ko so izleti se bolj juzno obicajno ze prevroci (glede na to, da je junija sonce nad severnim povratnikom).
|
|
|
|
||
|
![]()
dopust je najlepši zunaj glavne sezone(špica-junij - avgust) je prevroče,preveč drena,cene optimalne....
Sploh z otroci je primerno dopustovat v maju -juniju-ali septembru-oktobru.Najslabše je v zelo vročih mesecih. OPEKLINE,VROČINA,SPARNO,ENI HOČEJO KLIMO-KLIMA NI PRIMERNA. ZUNANJA TEMPERATURA JE +35 IN VEČ V STANOVANJU PA 18 ALI MALO VEČ.OTROCI SE HITRO PREHLADIJO IN SO TEŽAVE !!!! POCENI JE VZETI APARTMAN NA OTOČKU NE PREDALEČ OD NAS(NA PR. RAB,LOŠINJ,PAG).OTROCI SO ZASTOJN,O CENI SE DA POGOVORITI-ZMANITI -UGODNO,NAJBOLJ UGODNO... |
|
|
|
||
|
![]()
mi smo se kopali že tudi prvega maja (no, ja...otroci, jaz se itak še julija ne). Lansko poletje tako ni bilo vredne omembe, zato ga ne uporabiti za primerjavo (čeprav, jaz sem bila na dopustu od 25.06 do 08. 07.), pa smo imeli enkratno vreme - in to v Istri
![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Vzemi si čas in pejt na Murter, Šolto, Orebić, skratka nekam bolj na jug Dalmacije. Zakon. Ni preveč galame, pa še dost bolj stabilen vreme je.
|
|
|
Značke |
dopust, ideje, info |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 09:13.