|
Zdravje zdravo življenje, nasveti o zdravju, zdravnikih, hrani, rekreaciji, .... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Zdravo. Malce mi je nerodno da to pisem, ampak moram koncno najti resitev za ta moj problem. Imam premalo kilogramov glede na visino. Jem razlicno hrano (meso, zelenjavo,...),vsake tolko tudi kaj cvrtega, ampak se vedno ne pridobim kilogramov. Se posebaj v roke. Od komolca pa do dlani je v bistvu skoraj samo kost in koza. Pa tudi na hrbtu pri lopaticah imam....emm...kako bi reku...."izbuljeno" ven, kot kasna frnikola.
Pac...jem tolko kot lahko. Zdej se itak ne bom neki dodatno silu, kljub temu da sem ze poln. Aja...pa tudi vsake tolko prizgem cigaret. A je mozno, da prav zaradi tega ne pridobim nic kilogramov? Pa zadnjic mi je frend reku, da naj si vsako jutro zmiksam 3-5 jajc, pa da se sladkor dam not, pa potem da vse to popijem...Zdej ne vem, ali je on to mislil resno, ali je kr neki ustrelu....?? No, uglavnem, vsak nasvet je dobrodosel ![]() LP, Luka |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
sicer jaz nisem bil tak ekstrem....so mi pa pomagali proteini, beljakovinski napitki al pa gainerji. V pol leta sem pridobu 8kg. ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
aja, pa obvezno morš zvečer jest.
|
|
|
|
||
|
![]()
Eh, jazst sem se ze zdavnaj sprijaznil, da je pac fora v presnovi posameznika (in sodelavcih, ki bi jim 80% casa genitalije trgal).
Look it on the bright side; koliko ljudi si lahko privosci, da ob 2h zjutraj poje 10 jajc pecenih na pol kile slanine? ![]() Prej ali slej se bo pa tudi nasa presnova postarala, pa bomo fasal birbauch, ki se ga ne bomo mogli znebiti. Meni bo pa itak vseeno... Ce se pa ze odlocis filati s proteini&hemeroidi pa prej razmisli, ce si si pripravljen vzeti cas, da se to enakomerno razporedi po telesu. Ker v nasprotnem primeru bos izgledal kot stara mama na upokojenskih OI. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() Marsikdo bi po mojem rad bil na tvojem mestu, če ti je to kaj v tolažbo ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Zdej cez par dni bom imel 19 let.
Ja zdej ne vem. Zelo rad bi pridobil vsaj par kil, vsaj do poletja...ker od zdej sem se vec ali maj izogibal plaži....da me folk neki tam ne gleda, pa da si pol misli: fak...a tega sploh hranijo?...razumete? |
|
|
|
||
|
![]()
razumemo... pol bi ti preostalo samo to, da se vpišeš v nek fitnes center in začneš na polno trenirat... trenerju poveš, kaj te muči, da bi pač rad prišel do nekaj konkretnih kilogramov, pa ti bo tudi on potem naprej svetoval...
|
|
|
|
||
|
![]()
aja..pa visok sm 185 cm, tezek pa 64kg. Index telesne mase pa je 18.7, kar je obupno......fak...
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
kreatin+gainerji+ bench v fitnesu, po treh mecih te bo razgnalo.
|
|
|
Značke |
presuhostjo, problem |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Problem z dolžino kabla | Brusli | Tehnična pomoč | 25 | 05.12.2010 18:08 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 19:08.