|
Zdravje zdravo življenje, nasveti o zdravju, zdravnikih, hrani, rekreaciji, .... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
polar RS200SD stane, če se ne motim 57k sit.
|
|
|
|
||
|
![]()
Tam nekje... Kar sem napisal mi je bil general impression... Vseeno bi pricakoval tudi od polarja, da bo ponudil nek basic model za normalen denar, ki vseeno nudi kaj vec kot zgolj klasicno uro in merilec pulza... U bistvu dejansko rabis solidno stoparco (lap timer), vsaj okvirno zanesljiv pulzmeter, ostalo je ze luksuz. Ko sem gledal funkcije sigme, sem skor na rit padel in parkrat preveril, ce sem v ceni spregledal kaksno cifro... Tko da zaenkrat rajsi vzamem tole, ce me pa tek res ful zagrabi, si bom pa ubodel enga res orenk polarja, s footpadom in softwareom za analizo (mam pac rad grafke
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Aja... pa prodajalka mi ni znala povedat... Menda da mors polarjeve footpade obicajno posebej kupit... Razen ce je kje ze zraven
|
|
|
|
||
|
![]()
RS200 je brez in stane 35k, RS200SD pa ga ima zraven in stane 57k
|
|
|
|
||
|
![]()
sicer pa bi jih najraje pretepel, zaradi njihovega ultra modernega Sonic Linka. izmenjava podatkov preko mikrofon-zvočnik sistema. za usb seveda še niso slišali.
|
|
|
|
||
|
![]()
Tist sonic link menda ni pretirano zanesljiv... Mam prjatla, ki se bavi s planinarjenjem in seveda prisega na suunte, ker ima vecina modelov vgrajen visinomer (polar ma sam v parih modelih). Mimogrede se zgolj privoscljivo hahlja nad unim soniclinkom, ki dela zgolj v grobni tisini (ce mas sreco).
|
|
|
|
||
|
![]()
sej upam, da se je vohalo sarkazem v mojem postu
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
Značke |
forumski, klan, tekaški |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 08:58.