|
Živalski svet za ljubitelje vseh živalic, nasveti, slike, domači ljubimčki ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Ali se je vam že zgodilo,da so vam umorili vašega hišnega ljubljenčka?Mucko ali kužka.Meni so sosedje zastrupili tri mucke in ubili z udarcem v glavo enega.In to pred kratkim.Sicer sumum soseda,ki naj bi to storli,dokazov pa nimam.Ne vem več kaj narediti.
![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
ma zakaj??
![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Hmmm.. Probaj jih imeti v hiši, če jih še maš več.. Bo manj šans, da bi se kaj zgodilo..
![]() Kaj pa je sosedu? ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni.
kakor so ti svetovali, ali je možnost, da so tvoje muce v hiši? Ljudje, ki se izživljajo nad mucami, kužki itd... so žal bolezensko moteni in bi se lotili tudi ljudi, če se ne bi bali, da jih dobijo. Žal pa redki, res redki poiščejo strokovno pomoč, ki bi jim pomagala pozdraviti travme, ki se skrivajo za takim početjem. Velikokrat so bili sami zlorabljani in je to neke vrste maščevanje, ali pa so sedaj pod hudim pritiskom in jih na ta način "rešujejo," |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
,nato pa zopet ven v naravo.Ker živim na vasi,kjer so tudi kmetije in s tem tudi precej miši in podgan seveda.Moje muce so odlični lovci,saj mi vsak dan prinesejo kako ujeto miš.Če ne bi imel zunanjih muc,bi imel notranje miške.Na žalost se temu ne moreš ognit na vasi,kjer so stare kmetije. |
||
|
|
||
|
![]()
Da še jaz podam svoje mnenje, ki je dosti bolj radikalno. Sicer je itak problem, ker v Sloveniji nimamo "dobrih" zakonov, če jih pa že imamo se jih pa itak ne izvaja. Se ne strinjam z nobenim umikanjem - v stilu imej mačke notri. To je tako, kot bi vam sosed težil ali vas napadal, zmeraj ko bi vas videl zunaj. A potem boste pa večno samo še v hiši? Mislim da ne in treba se je postavit za svoje pravice! To bi se sploh moralo kazensko preganjat in na delu bi morala biti policija.
|
|
|
|
||
|
![]()
doody pač se je treba odločit ali si še nadaljne pripravljen žrtvovati mačke dalje..
Izbrisan, nekak pozabljaš, da so mačke živa bitja in da jih je nesmiselno žrtvovati zaradi tvojih principov. Najprej se poskrbi za mačke in potem naredi kar hočeš s sosedom. Doody, če ne morš poskrbet za mačke pa jih prosim oddaj. ![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Po tvoje ,naj bi iemel mucke zaprte v hiši.Hmmm.Tudi to sem že imel,verjemi.Ampak,ko mucka enkrat okusi svobodo,je ne pozabi.Sicer pa,zakaj bi moral živali skrivat,saj imajo enako pravico do življenja kot ljudje.Samo naši zakoni so napisani bolj za sovražnike živali kot proti njim.Lako živali mučijo,zastrupljajo in na krut način pobijajo,pa se jim ne zgodi nič.Če take ljudi prijaviš,moraš ti policiji priskrbet dokaze,ker policija jih sama ne bo iskala,čeprav je to v njeni pristojnosti,ne moji. |
||
|
|
||
|
![]()
Doody, akcija zahteva reakcijo!!!
|
|
|
Značke |
mačk, morilci, psov, zloraba, živali |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Pred nakupom, posvojitvijo hišnega ljubljenčka preberite | Nota | Živalski svet | 37 | 20.09.2012 11:02 |
pasji nasveti ... | Štrudl | Živalski svet | 387 | 18.03.2012 15:02 |
tema za društva - obveščanje, razstave, sterilizacija, peticije ... | Snif | Živalski svet | 208 | 24.02.2012 20:50 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 12:03.