|
||
|
![]()
imam problem ki se mi pojavlja nekajkrat dnevno. Internet recimo normalno deluje pol ure, potem pa deluje veliko bolj počasi, oziroma sploh ne odpira strani. Kadar internet "ne deluje", se mi v oknu firewalla pojavi svchost. exe ki očitno potrebuje povezavo do interneta. Povezuje se iz mojega IPja na default DNS IP (192.189.160.13 ali 23)
ali pa iz mojega IPja, ki mi ga dodeli router (.13) na IP routerja (.1). to ponavadi traja kako uro ali še dlje in je zelo moteče. Poskusil sem že raznimi antivirusnimi programi pa nekako ni bilo rešitve. prilagam pa še sliko procesov, ki uporabljajo internet iz mojega firewalla. ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
kako pogosto imas narejeno da ti preverja windows updejte in "internet time auto synhronization" ? (taskbar/ clock/ internet time)
|
|
|
|
||
|
![]()
am enkrat na teden... piše da mi je zadnjič osvežil čas 19.3., naslednjič ga pa bo osvežil 26.3.
pa piše tudi da ga je uspešno sinhroniziral. lp |
|
|
|
||
|
![]()
To bi prej rekel da maš viruse.
|
|
|
|
||
|
![]()
Skeniraj z antivirusnim programom pa obvezno z adwerom pa jaz bi še poskusil s kakšnim online antivirusnim programom kajti možnost je ,da gre za tojance 100%pa ti nagajajo virusi.
|
|
|
|
||
|
![]()
preveri s task manager in tasklist. ce ta svchost hosta tudi win update service, potem je verjetno problem win update...
|
|
|
|
||
|
![]()
Izklopi avtomatični win update.
|
|
|
![]() |
Značke |
internet, svchostexe |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Počasen internet | jannyy | Tehnična pomoč | 10 | 07.11.2008 20:46 |
Siol TV in internet hkrati na prenosniku - nastavitve? | Kaya | SiOL TV | 5 | 02.12.2007 19:03 |
Svetujte za internet | alessy | O storitvah | 3 | 01.02.2007 21:18 |
Internet ne dela | mato02 | Tehnična pomoč | 9 | 18.12.2006 07:06 |
povezava na internet prek modema (2 racunanika) | jeanmike | Tehnična pomoč | 3 | 02.10.2006 11:17 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 15:17.