|
Računalništvo in internet internet, hardware, software ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
V čemu bi lahko bil problem, ker mi odkar imam visto piše tole.
Windows cannot connect to the printer because there is not enough memory. Please close down opened programs and try again. Memorija ima moj computer 1 giga od tega 40 % prostega. Tako da to sploh ni res. Dogaja pa se mi to odkar uporabljam visto. Prej v xp je delalo vse ok. Ne razumem. Toliko da še povem, je ta tiskalnik direktno povezan na comp. ki uporablja windowse xp. Jaz se pa v omrežju ne morem povezati iz viste , da bi lahko preko mreže uporabljal ta tiskalnik. help. |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Probaj inštalirat driverje od printerja na računalnik z visto.
|
|
|
|
||
|
![]()
Se računalnika vidita?
Ko sem jaz povezoval računalnik z visto na xp, sem moral naložit popravek KB922??? (tako nekako), da sta se računalnika videla, potem dela vse ok! |
|
|
|
||
|
![]()
Ja računalnika se vidita normalno .
Ne vem zakaj bi moral driverje nalagat na visto. Saj bi mi reku za njih, če bi jih potreboval. Ne vem. Bom poizkusil z driverji, samo ne verjamem da bo kaj. Ker iz win xp na win xp pa dela vse ok. Samo vista ***e. |
|
|
Značke |
mreži, povezovanje, tiskalnika |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Siolova telefonija in SIP povezovanje? | schnapsi | Tehnična pomoč | 1 | 19.07.2007 17:53 |
Skype telefon, samodejno povezovanje | admin | SiOL Komunikator | 4 | 14.12.2006 18:38 |
povezovanje računalnika in glasbenega stolpa | lada | SiOL TV | 1 | 11.10.2006 18:55 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 10:28.