|
||
|
![]()
kako enostavno je na tem svetu, če posplošujemo...
sama sem tudi preko spleta spoznala že nekaj ljudi, čeprav nikoli tu nisem iskala partnerja. ker mi ta način pač ni blizu. kar pa ne pomeni, da zato zavračam poznanstva. na ta način sem spoznala celo koga, ki mi je najbližje od vseh ljudi. sem pa srečala tudi osebo, s katero sva imela težave zaradi njegovih predstav o tem, kaj to, da sva bila enkrat na pijači, pomeni. torej... ne posploševat. in tako moški kot ženske lahko v množici situacij delujemo "po čudni logiki". net tu ne igra nobene vloge, spol pa tudi ne. |
|
|
|
||
|
![]()
Lencka le površno si prebrala poste, lepo piše, da ni nikjer nobenega posploševanja ampak le primeri posameznikov
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() ![]() (ma ne, motiš se, jaz sem čist mala riba...) |
||
|
|
||
|
![]()
Nekoga moraš imeti rad,
pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se, lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš, to je kot kruh, kot požirek vode, moraš dati svoje bele oblake, svoje drzne ptice sanj, svoje plašne ptice nemoči - nekje vendar mora biti zanje gnezdo miru in nežnosti -, nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen ker drevesa in trave vedo za samoto - kajti koraki vselej odidejo dalje, pa čeprav se za hip ustavijo -, ker reka ve za žalost - če se le nagne nad svojo globino -, ker kamen pozna bolečino - koliko težkih nog je že šlo čez njegovo nemo srce -, nekoga moraš imeti rad, nekoga moraš imeti rad, z nekom moraš v korak, v isto sled - o trave, reka, kamen, drevo, molčeči spremljevalci samotnežev in čudakov, dobra, velika bitja, ki spregovore samo, kadar umolknejo ljudje. (Minatti) |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
...kot ima kovanec zmeraj 2 plati, tako ima vsaka zgodba tudi 2 strani.
Saj ne rečem nič preko Lenčke...zanimivo pa bi bilo videti tudi drugo stran kaj in kako. |
|
|
Značke |
ga or jo, najti |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Kje bi dobit, kupiti, najti, kaj, kako bi .... | oblakst | Lepota in stil | 207 | 08.09.2017 11:21 |
kako najti... | sunnygirl | Svet in ljudje | 11 | 22.05.2008 20:21 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 16:40.