|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
nam nikakor ne uspe priklopit Siol TV Skoz piše da video trenutno ni na voljo. in pomoč na 080 1000 ni nikakor za dobit. ima kdo kakšno idejo, da bi lahko končno vzpostavili Siol TV?
|
|
|
|
||
|
![]()
iz elektrike izklopite SAGEM za nekaj časa!!! cca 30 sec!!
|
|
|
|
||
|
![]()
Kot nov naročnik morda nima niti vklopljeno?
Če gornje drži uporabniku "080 Urban" pošlji zasebno sporočilo v katerem navedi tudi svoje uporabniško ime Nič ni blo sicer še videt kdo je danes dežuren. Počakaj, da se nekdo oglasi in pošlji še tistemu. OFFT: Ali na 080 vsakemu posebaj razlagajo kako je sestavljen račun, da se že par dni povsod posluša, da se ne da not priti. |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
sem vse odklopila in sedaj končno dela
|
|
|
|
||
|
![]()
no evo samo malo čaranja pa gre!
|
|
|
|
||
|
![]()
lp
tud jaz še čakam na priklop,kot nov naročnik pa me zanima kako dolgo to traja ,opremo sem že dobil ampak še nič ne dela .ko sem vprašal na 080 so mi rekli da še morjo v centrali neki priklopit ,ko jih vprašam kdaj bo to pa ne vedo ....jaz pa bi rad mel tv za kon tedna ...če kdo ve kako to pospešit... ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Kontaktiraj koga od Siolovcev na tem forumu. Bi znalo pomagat.
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Mene pa zanima če lahko na tv komunikatorju nastavis barve?
Do zdaj sem imel kabelsko tv pa so bile barve ok, tudi barva iz tv out je ok, pri siol tv pa so malo preveč žive barve. Če jih na tv zmanjšam pa pol niso vredi barve iz tv out. Ne bi pa rad vedno spreminjal nastavitev barv. Torej, če bi lahko kje nastavil barve v komunikatorju bi bilo idealno. Pa ne gre, kaj? ![]() Obrazi preveč "žarijo". |
|
|
![]() |
Značke |
priklop, siol |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Siol internet in siol paketi - dodatna vprašanja pred nakupom | randius | O storitvah | 4 | 28.11.2007 00:05 |
priklop video rekorderja na Siol TV | simonas | Tehnična pomoč | 12 | 02.08.2007 17:12 |
Priklop SIOL TV preko switcha | samomas | SiOL TV | 4 | 24.10.2006 13:33 |
Priklop drugega Aminota za gledanje Siol TV | Dravlje | SiOL TV | 1 | 22.09.2006 10:07 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 18:28.