Citat:
Objavil-a Arc
No, na tole podtikanje se je pa res treba še enkrat odzvat:
- še tega nisi opazil da jaz nisem komentiral Guliča.
|
Sem kje napisal, da si ga??
Citat:
Komentiral sem reakcije na proteste RKC in Vatikana, ker so bili v primerjavi z reakcijami v analognih primerih povsem nasprotni in zato dvolični.
|
Vatikan v omenjenih postih si ti zdaj prvič privlekel, njegov poseg je bil nedopusten iz več razlogov, o čemer sem že pisal. Še enkrat te prosim, da navedeš te "reakcije na proteste RKC, ki so bile v primerjavi z reakcijami v analognih primerih povsem nasprotni in zato dvolični", ker je sicer videti, da
žališ sogovornike z dvoličneži na podlagi izmišljene trditve.
Hkrati sem primoran ponoviti, da protest ob posegu vlade v ustavno zagotovljeno avtonomijo ni in ne more biti analogen artikulaciji posebnih interesov civilne družbe ob rednem delu vlade. Takšna 'analogija' je zlonamerna in zaničuje vlogo ustave v demokratični ureditvi.
Citat:
- iz linkov ki sem jih dal v odgovoru Monsterju je razvidno da Benečani in Posočani beneške Čedrmace cenijo ker so pripomogli k ohranitvi slovenskega jezika in slovenske zavesti v Benečiji. Če ti misliš da ta njihova dejanja cenijo zato ker se ne čutijo Slovence, potem pač zate ne more biti argumenta pod tem soncem.
|
Očitno še vedno ne veš, kaj so sploh Benečani, saj zraven vtikaš prej druge zamejce, zdaj Posočane ...

Lahko, prosim, pokažeš, kje je iz linkov razvidno, da Benečani cenijo Čedermace, ker so pripomogli k
slovenski zavesti v Benečiji? Nikjer ne najdem tega in je videti, kot da si (spet?) vse gladko izmišljuješ.
Zanimivo je, da je stanje o slovenski zavesti v Benečiji poznano vprašanje, zato so tvoje pripombe toliko bolj bridke.
Citat:
Viri, ki si jih prilagal, meni ne povedo vedno tisto kar ti praviš.
|
Ker potiskaš nanje svoje dozdevke.