|
|||
|
![]() Citat:
drugače pa bilokaj z veliko OH noter.. |
||
|
|
||
|
![]()
Ampak power geli in ploscice...bljak. Prisegam na dobre stare spagete in krompir. Pa kak zrezek (ne vse naenkrat) :D
Priporocljiva lahkoprebavljiva hrana. Lahko cokolino :D :D :D |
|
|
|
||
|
![]()
če grem zvečer športat kako uro prej pojem ponavadi 2 banani, včasih tri ...
zjutraj pa nič ... jem šele ko opravim tuš in ostalo proceduro ... |
|
|
|
||
|
![]()
A dej nehi no, kako?
V ponedeljek sem šla 15 km z mal krompirja in blitve v želodcu in sem skoraj skupaj zlezla na koncu. Jutri probam z solidno mero špagetov in sira. Da vidim, če je problem v meni ali hrani. |
|
|
|
||
|
![]()
Res ne štekam kako. Mene pobira po taki prehrani. Jaz jem za tri odkar laufam... pa niti noseča nisem.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Za mešat se da pomoje kupit kaj drugega, zakaj bi gel tlačil v vodo če ni za tja?
|
|
|
|
||
|
![]()
ma po moje je
![]() drugače pa isostar pijem |
|
|
|
||
|
![]()
Eni kolegi alpinisti furajo ta gel, ampak ga pozrejo kar tako, vodo pa posebej. Pa tudi na teh tridnevnih orintacijskih tekih (recimo Velenje) je videt folk s celega sveta s temi geli, pa jih vsi jejo kar tako. Saj ce nosis flasko, lahko neses tudi gel (predvidevam da ga imas v vrecki k samo odtrgas vogalcek). A je huda lakota ze med tekom? :D
Katrin, kaj pa ce bi enkrat pred tekm za spremembo probala nic jest? Ce recimo vsaj 2 uri prej pojes nekaj polnozrnatega (recimo müsli), ker potem nisi tako hitro lacen. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
Značke |
forumski, klan, tekaški |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 16:46.