|
Tehnična pomoč za naročnike storitev... |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Živjo!
Zanima me, če ima še kdo podobne težave in kako jih rešiti ![]() Ima to morda kaj povezave s tem, da so v našem kraju (Komen) pred kratkim širili bazno postajo in še zmeraj nekaj počnejo? Tudi znanci se namreč pritožujejo, da jim povezave delujejo bistveno slabše kot pred širitvijo. Druga zgodba pa je telefon.Vsake toliko začne telefon sam od sebe nenadzorovano zvoniti (s čisto drugačnimi intervali kot pri navadnem zvonjenju), na vezi pa seveda ni nikogar.Včeraj je na primer zvonil skoraj celo uro popoldan, da sem ga na koncu izklopila, ker nam je že pokal film.Očitno se pojavljajo še druge motnje, ker mi včasih kdo potoži, da nas na našo številko ni mogoče dobiti ...pa da se mu oglašajo obvestila, da ta številka ne obstaja in podobno. Ne zdi se mi prav, saj sem podpisala pogodbo za polni dostop do obojega, zdaj pa niti telefon niti internet ne delata "na polno". |
|
|
|
||
|
![]()
Dobordosla v klubu zadovoljnih uporabnikov telekomovih storitev.
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Gostencd, hvala za tolažbo. Saj tudi na 080 1000 te znajo potolažit- v stilu preverjamo...
Glih zdaj gledam modem in vidim, da lučka od telefona sploh ne utripa, alora ne dela. No, zdaj sem dvignila slušalko, pa spet dela.Ampak če bi me kdo hotel prej klicat, mu verjetno ne bi ratalo, ali kako?! Kot prezadovoljna siolova uporabnica me tolaži le to, da nisem prav sama na svetu....Bom prebrala še kej po forumu.Čau. |
|
|
|
||
|
![]()
Sem prebrala vse o prekinitvah na tem forumu in lahko rečem samo....hvala bogu, da nimam še televizije! To mora bit šele veselica!
Na žalost pa pri nas možmosti izbire operaterjev sploh nimamo....šmrk...ja,samo telekom je en in edini. Me pa v resnici zanima, kdaj bo (če sploh kdaj) možno tudi v Komnu na krasu naročit TRIO (sej ne da bi si ga jaz želela z vsemi prekinitvami vred). Zdaj naj centrala ne bi imela zadosti zmogljivosti, pa čeprav so širili sredi decembra....: Če to bere kdo od siolovih, naj prosim pove kaj o tem! |
|
|
|
||
|
![]()
V Komnu se vaša centrala nahaja na radijskem linku do hrbteničnega omrežja, ker le-to do tam ni zgrajeno. TV tam zaenkrat žal še ne bo mogoč, so se pa takrat potrudili, da so vam dali vsaj internet.
Opisane prekinitve so lahko marsikaj od centrale, linije, modema do vaše interne inštalacije. Predlagam, da se mi vaše uporabniško ime posreduje na ZS, da vidim kaj se pri vas dogaja. lp |
|
|
|
||
|
![]()
Jaz imam povsem iste probleme s težavami odkar sem prešel na k... telefoijo. So mi že zamenjali modem (Sagem za Sagem), pa je isto. Kak je postopek, da grem nazaj na ISDN, če se trenutno stanje ne uredi?
|
|
|
|
||
|
![]()
Sem poslala upor. ime na Zs.
Zjutraj je klical nakdo iz tehnične pomoči, pa mi je rekel, da okoli telefona on ne more nič prevert (naj bi to počel siol - on pa je telekom??- ne razumem). Kadar prekine internet, naj pa opazujemo, če lučka na modemu -ADSL- utripa ali ne. Saj, kot zakleto, zdaj že celo dva dni ni nič prekinilo! Ampak še zmeraj me zanima ali se kje registrrira, kadar so prekinitve...konec koncev mi plačujemo za 24 ur na dan -delovanja! |
|
|
|
||
|
![]()
Kje je poanta gradnje optike do domov če optične povezave niti do vseh central še ni?
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Sej se meni tudi ni hotel modem povezat na internet včeraj od 23.00 pa do danes kakih 8ih. Skoz mi je javljalo nekaj v stilu, da se ciljni računalnik ni odzval.
|
|
|
![]() |
Značke |
internetne, motnje, povezave, prekinjanje, telefonske |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
prekinjanje povezave med telefoniranjem | siko | Tehnična pomoč | 1 | 02.01.2008 20:48 |
Prekinjanje povezave Sagem F@st 3344 | sax | Tehnična pomoč | 4 | 03.05.2007 14:26 |
prekinjanje internetne povezave | maja s. | Tehnična pomoč | 1 | 06.03.2007 19:57 |
Prekinjanje povezave ! | molnarius | Tehnična pomoč | 0 | 25.01.2007 16:43 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 08:35.