|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Pozdravljeni.
Vzeli smo TopTrio paket + TV za 1 eur - to trenutno akcijo. Danes so nam vse naštimali.. kdaj pa pride TV? Gospod ki je bil tukaj je rekel, da ne ve.. ampak da TV pride po pošti. ![]() Hvala za odg. LP |
|
|
|
||
|
![]()
Po navadi hitro, v nekaj dneh.
|
|
|
|
||
|
![]()
Oprema se dostavi v roku 14 dni po vključitvi storitev.
LP Jure |
|
|
|
||
|
![]()
vsak (agent) pove drugače haha :D
|
|
|
|
||
|
![]()
Jaz sem ga dobil po 12 dneh
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Opremo sem prejela po 10 dneh, ko mi je prišel monter priklopit storitve.
|
|
|
|
||
|
![]()
Mi tudi čakamo na TV za 1€, naročili in podpisali pogodbo smo že decembra za ta TOP TRIO. Monter nam je priklopil storitve šele 8.1.2013! O televiziji pa ne duha ne sluha. Na 0808000 pa se niti ne splača klicat ker se noben ne javi in si na čakanju cel dan...brez zamere, ampak če spada v paket tudi tv, potem ne razumem zakaj toliko čakanja??Mene kot naročnika ne zanima če so vam pošle zaloge. Kot naročnik smo že sedaj na začetku razočarani...kaj mi pomaga priklop, ko pa nimam kje gledat siol tv programov???
lep pozdrav |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Kolikor sem jaz razbral iz pisanja,verjetno sedanji tv nima hdmi vhoda,vsled tega je nemogoč priklop box-a ?? Pokliči ali piši na siol informacije ti bodo točno pojasnili kaj in kako. lp Cveto |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
![]() |
Značke |
eur, toptrio |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Liga prvakov na novi televiziji Telekoma Slovenije | primko | SiOL TV | 374 | 19.08.2013 22:33 |
siol tv | roberto40 | SiOL TV | 46 | 23.11.2012 00:04 |
TopTrio OŠO | tojetozatadnar | SiOL TV | 2 | 17.09.2012 21:06 |
TopTrio HD + instant internet start | Sawyer | O storitvah | 1 | 17.09.2012 18:48 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 18:26.