|
||
|
![]()
Nikakor mi ne uspe ustvariti dodatnega poštnega predala. Na servisni strani piše "Število brezplačnih računov, ki jih še lahko dodate: 2"
vedno znova mi javlja: Manjkajoči ali nepravilno vneseni podatki. ali pa da je uporabniško ime ali e-mail naslov že zaseden, pri čemer zelo močno sumim da so zasedeni z mojimi prejšnjimi neuspešnimi poskusi... in ja, moje geslo se začne s črko in vsebuje celo 4 črke itd... vse sem preveril že 10x... Kaj je narobe? ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
PS... to počnem že cel dan, kumulativno ziher že več kot 30 minut ....
|
|
|
|
||
|
![]()
Eno resno vprašanje (ne leti direktno na tebe):
Zakaj uporabljate siolov mail? Zakaj si kdo želi narediti še dodaten mail na siolu? NoMAD tebi pa želim da ti to čimprej uspe... Se oproščam, ker sem uletel v tvojo temo. |
|
|
|
||
|
![]()
sporočite mi na ZS vaše uporabniško ime, ter uporabniško ime in email, ki ga želite kreirati.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Zakaj pa nebi uporabljali mail od siola? zdej ti odgovori... ![]() |
||
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Predvsem pa mislim na "pametnjakoviče", ki pravijo: če vam SIOL ni všeč ga pa odjavite... V tem primeru je bolje da, da si omisliš en brezplačen email, pa imaš mir ob menjavi ponudnika. Že "najbolj" znan google je veliko bolj zanesljiv kot siolov mail. |
||
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
![]() |
Značke |
dodatni, poštni, predal |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
dodatni modem | fricko83 | Tehnična pomoč | 2 | 04.09.2009 14:35 |
Snemanje in dodatni programi | spinner | Tehnična pomoč | 7 | 23.06.2009 11:53 |
Prenapolnjen poštni predal siol | advokat | Računalništvo in internet | 3 | 03.12.2008 12:59 |
4 elektronski poštni predali? | muc | O storitvah | 9 | 23.08.2007 08:18 |
dodatni dostop | modelko | Tehnična pomoč | 4 | 02.09.2006 09:13 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 09:59.