|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Kdo pa vpiše moj PC v DHCP?
Ni treba bit napihnjen in odgovarjat z vprašanji. Mislim, da je bilo moje vprašanje in podvprašanje dovolj vljudno postavljeno in bi zatorej od njekoga, ki naj bi predstavljal (četudi neuradno) ponudnika, pričakujem malo manj arogance in vzvišenosti. Hvala, temo lahko zaklenete ali izbrišete zaradi mene. Se bom z vsemi vprašanji obrnil na manj kurčevite. Lep dan vsem. |
|
|
|
||
|
![]()
pa kaj se razburjaš. naredi kot sem ti jaz reko. pošlji zasebno sporočilo storzu, on dela na siolu in je dovolj prijazen, da ti bo znal svetovat kako je glede tega. razen če dobiš odgovor od nekoga, ki je dejansko usposobil alternativni stb za gledanje siol tv, jaz na tvojem mestu na pamet nebi nič kupoval.
sicer pa na koncu je itak odločitev samo tvoja. če ti uspe, pa ne pozabi delit svojega uspeha z ostalimi. lp, grega |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Pa saj ta konkretna zadeva ni prva taka od Siol-a. Samo spomnimo se pogojevanje ADSL-a z ISDN..... |
||
|
![]() |
Značke |
alternativni, box, set, top |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Alternativni VoIP programi | AlienRex | SiOL Komunikator | 30 | 11.12.2010 12:47 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 13:25.