|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Prosim TELEKOM za odgovor:
Glede na to, da dodajate TV1000,... a lahko naročniki upamo, da bo v kratkem Viasat? Hvala, lp VIASAT |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Lp, Črt |
||
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Jaz vam komot odstopim vse filmske programe iz sheme, ker ne gledam niti enega in iz vaših obupanih prošenj vidim, da vam jih še manjka. Je pa res da vsak kmetič ima svoje veselje, jaz gledam samo športne in upam, da bo tudi tukaj prišlo do kakšnih novih kanalov naprimer: Arena Sport, beIN Sports....
|
|
|
|
||
|
![]()
tudi jaz sem med tistimi, ki gleda samo sport ampak s kanali arena sport in bein sports ne bomo nikoli docakali, ker so problem pravice prenosov....drugace se strinjam da je paket vseh 16 bein sports kanalov najboljsa mozna izbira za spremljanje komplet sportnih dogodkov na svetu....
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Rusy slabo bereš niti v eni besedi nisem omenjal tega, da je filmskih preveč. Tako da ti kost za glodanje vračam.
|
|
|
|
||
|
![]()
Ali je žanra zf tudi preveč, ko nihče od pristojnih ne odgovori kaj je s Scifi ?
mislim da je ta žanr edini ki ga ni v ponudbi. ![]() |
|
|
![]() |
Značke |
balkanskih, bundesliga, eurosport, ftv, hbo, katere, klub, nimamo, novatv, nove, novi, pogrešate, prime, progamov, programa, programe, programi, programska, rtl, shema, siol, sport, sportklub, več, zahteva, zakaj |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 17:12.