|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Bloomberg EU bi bilo lepo, če bi še bila v shemi. En finančni kanal. Konkurenca ga ima. Nekaj resnega. Športa, glasbe, je po mojem že dovolj.
|
|
|
|
||
|
![]()
http://alicehometv.alice.it/GuidaTV/canali.html
tukaj je programska shema italjanskega ponudnika alice, ki trio paket ponuja za isti dnar. pomoje je 100 x bolša od siolove, kjer je npr. 30 nemških kanalov, ki nevem kdo jih gleda |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
ja sej me ne moti , da je 30 kanalov nemških, sam pa ne razumem zakaj so samo 3 italijanski.
mislim da bi bila cela primorska vesela če bi dali gor še kej taljanskega |
|
|
|
||
|
![]()
A kdo od adminov naše predloge sploh pogleda ali pa pišemo kr tako. Kakšen odgovor mogoče?
Bloomberg EU TV finance. Konkurenca ga ima! |
|
|
|
||
|
![]()
sej če bi kake programe, ki jih ma t2 dali tudi na siolu mislim da ne bi bil noben jezen. noben vas nebi obsodil da kopirat!!!
kvečjemu bi dobili kakšno pohvalo |
|
|
|
||
|
![]()
Lahko bi pa nam, ki imamo trio paket brezplačno predvajali Big brother v živo. Lani se mi zdi da je tako akcijo imel UPC Tlemah.
|
|
|
|
||
|
![]()
Dejmo siolovci zrihtat OBN in Atlas TV. Oba sta vrhunska programa in dostopna
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Na testnem kanalu je TV Golica!
|
|
|
![]() |
Značke |
balkanskih, bundesliga, eurosport, ftv, hbo, katere, klub, nimamo, novatv, nove, novi, pogrešate, prime, progamov, programa, programe, programi, programska, rtl, shema, siol, sport, sportklub, več, zahteva, zakaj |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 06:05.