|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
|||
|
![]() Citat:
Katerji je drug kanal, ki ste ga želeli gledati prek TViNa? Lp Črt |
||
|
|
||
|
![]()
Črt hvala. Mislil sem oba Scifi - HD in navaden.
|
|
|
|
||
|
![]()
Konkurenca je spet korak pred Telekomom. Tako T-2 kot Telemach ponujata svojim naročnikom Eurosport 4K v času teniškega turnirja v Parizu. T-2 ponuja tudi Formulo 1 v 4K. Da ne govorim o HD programih. Telekom v pol leta še snemanja na NEO ni usposobil.
|
|
|
|
||
|
![]()
T-2 je zakon,.... zdaj, ko sem prešaltal k njim trdim, da je 3x boljši od Telekoma (kar se TV tiče). Pa še ceneje,... ni mi žal. Edino mobilno omrežje morda je pri Telekomu boljše.
|
|
|
|
||
|
![]()
T-2 je zakon,.... zdaj, ko sem prešaltal k njim trdim, da je 3x boljši od Telekoma (kar se TV tiče). Pa še ceneje,... ni mi žal. Edino mobilno omrežje morda je pri Telekomu boljše.
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Kdaj boste že uredili ARD in ZDF v HD? Na TS kabelski sta oba programa na voljo v HD, konkurenca tudi že dlje časa ponuja omenjena programa v HD. Zdaj bodo prenašali žensko svetovno prvenstvo v nogometu vse tekme. RTV bo prenašala le nekaj tekem.
|
|
|
|
||
|
![]()
Ne da me to posebej briga, a ukinili so še Hayat.
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
![]() |
Značke |
balkanskih, bundesliga, eurosport, ftv, hbo, katere, klub, nimamo, novatv, nove, novi, pogrešate, prime, progamov, programa, programe, programi, programska, rtl, shema, siol, sport, sportklub, več, zahteva, zakaj |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 08:51.