|
Gospodarstvo podjetništvo, gospodarstvo, borza, finance, denar... |
|
Orodja za teme |
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
||
|
![]()
No, vladna cvetka danes že velja. Sem malo pobrskal po internetu in za tortico 25 dvd-jev je danes treba odšteti med 3.200,00 in 3.800,00 Sit. Kolikor se spomnim, so bile cene prej tam okoli 2.000,00 Sit za isto stvar.
Kot kaže bo spet nekdo mastno obogatel. P.S. Vladne cvetke so tudi že dobile svoj epilog na prvih javnih merodajnih pokazateljih na včerajšnjih volitvah. Jaz bi se na njihovem mestu zamislil... P.P.S. Me res zanima kako bodo nove podražitve vplivale na gospodarsko rast pri nas, saj ob takih razlikah v ceni se bo res splačalo kupovati zunaj. ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Ta prispevek je idiotizem prve klase. Seveda se gre za to, da se eni lobiji nafilajo z dodatnim kešem. Nimam besed na to temo. Vsekakor bi se takšnemu zakonu smejal, če ga ne bi mi uvedli. Kdo dobi ta denar? Sazas? Oni majo pa tk fajn urejeno dokumentacijo pa tako marljivi plačniki avtorjem so.
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
s tem, da so se doloceni avtorji zaceli bunit in bi se povecali cene. hehehe ko, da so oni na zgubi. konc koncev kdo jih sploh poslusa?
sej bomo pa spet muzko cez mejo kupovali. |
|
|
|
||
|
![]()
Zanimivo razmišljanje vladnih piscev zakonov o potencialnih lopovih. :D
Če meni ukradejo avto, katerega sem pozabil zakleniti, pa policaj hladnokrvno reče, da sem sam kriv in se odmaje dalje. ![]() Ni šans, da postanemo pred zakonom vsi enaki potencialni lopovi. ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Policaj te sicer lahko kaznuje, če avta ne zakleneš (kazen je 10.000 SIT - 55. člen zakona o varnosti cestnega prometa).
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
||
|
![]()
DDV je za računalnike 20%, pa zgleda da se vladi zdi prenizek in so dodali še 8 sit trošarine za vsak gigabajt. To je pri nekaterih medijih dodatno več kot 20% trošarine. V Avstriji pa poznajo še celo nižji DDV za računalnike kot ostali potrošni material.
S čim se je računalništvo tako zamerilo slovenski vladi, da mora biti obdavčeno po posebni stopnji. |
|
|
|
||
|
![]()
ja kaj?
vohajo možnost dodatnega polnjenja proračuna , da bodo lažje zapravljali! bljak! le kje so časi mračnega fevdalizma z nemogoče oderuškimi desetinami? |
|
|
|
||
|
![]()
Sicer zamujaš za enih 14 dni, ampak vseeno http://forumi.siol.net/showthread.php?t=20685
|
|
|
Značke |
cvetke, dražji, mediji, računalniki, spominski, vladne |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 04:05.