|
|||
|
![]() Citat:
in kje imaš to?:D :D |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() Pero pa je legenda. Zmeraj naredi žur do konca ![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Evo še link od Budve (mestna karta), da se lažje orientiraš. Pri NOGOMETNEM stadionu čez cesto!!! http://www.budva.com/cityguide/mapa.php |
||
|
|
||
|
![]()
Črna Gora je poleg Bosne ena izmed najlepših destinacij, ki sem jih do zdaj obiskal. Lep pozdrav prijaznim Črnogorcem in lepim Črnogorkam.
MSF |
|
|
|
||
|
![]()
Čav! Skoraj vsi v superlativih govorite o Črni Gori in njenih prebivalcih, tako da ste me prepričali, da se tudi jaz odpravim na jug
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Jaz se odpravljam danes, tako da lahko glede letošnjih cen poročam 31.07. ko se vrnem!!! btw. Lani si mel v kaficih pivo od 1 do 1.5 EUR, medtem ko je v najbolj popularnih lokalih (Trokadero, Rafaello, Miami, Renesansa...) pir cca. 2 EUR!!! Najbolj drago je v letni bašti "Sajam", kjer imajo vsak večer drugega gosta, vstop je seveda FREE, zato pa so cene full zasoljene... predlani je bil pir 4 EUR ![]() Lani so bile cene kosila v restavracijah 3.5 EUR, medtem ko si za hambi ali pljeskavico na štantu odštel samo 1 EUR, nekje celo 0.8 EUR!!! Parče pizze je 1.5 EUR, palačinka velikanka = 1 EUR... Kot sem ze napisal, so to lanske cene, o letosnjih pa porocam konec meseca!!! ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Čav! Včeraj sem se vrnil iz BudvE. BIo je odlično, sonce, žur,lepa dekleta, super plaže (jaz, bećići, ploće...)spanja po 2 uri. Ne splača se vam kopat na slovenski plaži, je prevelika gužva. Cene v trgovina so nižje kot pr nasnpr. 2l Nikšičkega okol 300 sit, hrana v restavracijah nekaj takega kot pri nas, če se pa malo potrudiš dobiš vse še ceneje. Je pa res, da zvečer v lokalih (trocadero, renesansa, hacienda) ne dobiš malo pivo pod 2 evra.
Splača se pogledat |
|
|
|
||
|
![]()
jaz sm zadnjič brala, da se na obali kr nekaj strelajo, mafija, in oblasti to full, prekrivajo da ne pride v javnost!
|
|
|
|
||
|
![]()
jaz pa nism slišala nič lepega o njej zadnje čase... baje da je stanje kr mal scarry da vsakodnevni strelski obračuni po plažah niso nič nenavadnega, policije baje primanjkuje, rešilcev...ne vem
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Bejba 020 in ain o teh streljanjih ne vem nič, tam ko smo se mi gibali (to pa je po celi budvi) jih ni bilo. Se mi je zdelo čist varno, folk pa nasploh zelo prijazen!
|
|
|
Značke |
črna, gora |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Janševa črna lista | Bunny Muffin | Slovenija | 13 | 03.12.2006 17:44 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 03:24.