|
||
|
![]()
:O
Ta vlada je pred volitvami opozarjala, da je bila prejšnja vlada korumpirana. Torej se razume, da je ta vlada poštena ![]() http://www.dnevnik.si/novice/slovenija/230495/ |
|
|
|
||
|
![]()
tako je. boljše dela tisto kar je delala slabo že prejšnja. s tem se hvali in prav je tako, ker tud negativna propaganda utrjuje čistotst S(d)S ki s tem nima nič....
|
|
|
|
||
|
![]()
Pozor vsak čas bodo prišli "bombni" napadi
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Pa to ne moreš verjamit:
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Zanimivo je, da se sedaj zopet v zgodbi pojavlja T.P, ki pa je bil nekoč generalni sekretar na MP, ki je domnevnio sproduciral afero kazenska evidenca, ki pa so jo pred javnostjo skrili. Šlo je za primer goljufije javnega naročila, kjer je zadeva sedaj baje pred sodiščem in lahko bodo davkoplačevalci za to plačali veliko starih milijonov.
V tistem primeru je bila tudi dokumentacija enega najzahtevnejših projektov na področju informatike napisana reci in piši na enem listu A4 formata, ki je bil osnova za javno naročilo male vrednosti, potem, še dvakrat male vrednosti, potem pa Cerarjeva podiše pogodbo brez razpisa za 180.000,00 SIT. Nova vlada, prokrščanske desnice, je T.P-ja premaknila na MOP na podobno delovno mesto in po dveh letih zopet neverjetna zgodba. To zames samo dokazuje, kako ima nek kader SLS neverjetno moč in popolno nedotakljivost v tem sistemu. OD kje jim to, mi še danes ni jasno. Zame osebno je LDS pikapokec proti SLS, kjer se očitno gredo velike igrice od kmetijskih zemljišč naprej. ![]() ![]() ![]() Seveda gre pa žlahtno, prokrščansko usmerjeno desnico. Da ne bo pomote. ![]() koliko skorumpiranih LDSovcev je B.B. že uspelo spraviti za zapahe? Nobenega? Baje je največji uspeh zadnjih dveh let Ibro rodom iz Maribora. Švercer z cigaretami. ![]() Pa kakor jaz osebno poznam T.P.-ja morda celo Podobnik sploh ni vedel za kaj dejansko gre, zelo verjetno če se bo afera razrasla v popolen napad, bo T.P. izgubil spomin ponovno in zopet namočil kakšnega nižjega kmeta na šahovnici, ki je samod elal po njegovem ukazu. To sem jaz osebno že videl pri njem in gre za dejavu. Po uri pranja možganov, ko sem mu nepremično gledal v oči, je povsem izgubil spomin in za vse je bil kriv človek, ki ga je sam pripeljal, da mu izpelje nekatere posle. ![]() ![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Očitno pa ima v roki zelo zelo visoke taroke, sicer to ne bi bilo možno. ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
T.P. je zame samo dokaz, da bi morala ta država poskrbeti in uvesti RDEČE KARTONE. Če nekoga dobijo, da goljufa z državnim denarjem dobi karton in nima dostopa več do teh sredstev. Tako pa isti modeli poljubno mnogokrat izvedejo enake ali zelo podobne trike.
Saj nam nič ne morejo, ker držimo vse v šahu. če padem jaz, pade vlada. As simple as that. ![]() ![]() MI MAMO SE FAJN, ČE VAM PRAV JE AL NE, NAM VAŽNO JE LE, DA MI MAMO SE FAJN. ![]() Da le nismo bolni in da so kozarci polni, mi mamo se fajn.... ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
LOOOOL, Dr.
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
We are the best, premakne pa se nič - vsaj ne naprej prej gre vse nazaj. - Čakalne vrste v zdravstvu so enako dolge kot so bile - Sodniških zaostankov še niso odpravili - Ustavno sodišče dobiva več zahtev kot kdajkoli prej - blaginja se ni povečala niti za malo - avtoceste se ne gradijo nič hitreje - nerazviti ostanejop še naprej nerazviti, razviti pa rastejo še hitreje - kriminala je vedno več Pred kratkim sem Podobnika še pohvalil sedaj pa se je vrnil ponovno na stara pota. |
||
|
Značke |
kaj, naredil, podobnik, tole |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
mene zanima, kje, iščem, prevodi, seminarske ... | orion_83 | Izobraževanje in šola | 217 | 18.08.2011 09:57 |
Finančni minister in prvi evri ( kam gre pa tole ? ) | freya | Slovenija | 71 | 26.01.2007 08:22 |
Je tole vic al Delo ..... ne piše čist po pravic.... | cactus | Slovenija | 12 | 03.09.2006 19:59 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 06:10.