|
Avtomobilizem avtomoto problematika, neonska podvozja... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Po Novem Letu nameravam kupiti avto do nekje 7000 največ 7500€. Najbolj gledam razmerje letnik - oprema, torej čimbolj nov in čimveč opreme, ker ga mislim imet za nekaj let. Zaenkrat me najbolj rajca Alfa 147. Glede na ponudbo se da dobit tudi kakega stilota, ampak me ne vleče preveč. Drugih idej nimam zato bi rad kak dober predlog iz vaše strani.
|
|
|
|
||
|
![]()
Oba sta dobra izbira! Dosti opreme za primerno ceno. Jst pa bi se odloču za Alfo!
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
poglej nemške strani ala gebraucht wagen test kjer pišejo lastniki svojih jeklenih konjičkov o tegobah in radostih ![]() Jaz bi na tvojem mestu đepeniza. ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Katerga japonca?
Mimogrede, kolikor sem sam gledal, so bile Alfe 147 v tem cenovnem razredu bolj kot ne ze skrt... |
|
|
|
||
|
![]()
Js ti ne priporočam niti enega od teh dveh,to so samo jajca po domače povedano.Alfa niti Fiat niso bilinikoli avtomobili.Pa še izdali te bodo,preveč boš zmetu za njih.Raje si kupi kakšnega Bmw-ja al pa Renaulta.Bmw-ja od letnika 98 do 2000 že dobiš za ta denar samo malo več potrpljenja pri iskanju in ti nikoli nebo žau da si ga kupu.Srečno
|
|
|
|
||
|
![]()
Moj frend je v petek kupil za 7.500...Cliota diesla, 2004 letnik
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() ja...kupi si staro jajco BMW...potem boš đek ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Bobby Long: kaj pa kakšen japonc??? Toyota naprimer ???
|
|
|
|
||
|
![]()
Honda Civic
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Lej kaj pa kakšen Opel? Ta najbolj gubi na ceni in če ga ne misliš v bližnji prihodnosti prodajat, se ti ga splača vzet...pa še glede na to da je nemec, ima dovolj serijske opreme že v osnovi...ne vem, jaz bi gledal mal Astre...
Good luck ![]() |
|
|
Značke |
5000€, 7000€, kaj, kupiti |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Kaj kupiti RIO ali CLIO? | Mogi | Avtomobilizem | 45 | 25.10.2007 19:24 |
Kaj kupiti | albrehti | Avtomobilizem | 29 | 16.06.2007 22:15 |
Kje kupiti AMINO 110? | matjaz82 | SiOL TV | 24 | 28.08.2006 15:46 |
Kje kupiti fotoaparat, teleobjektiv ... opremo za fotiče? | DelDoc | Galerije slik | 21 | 09.08.2006 12:09 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 21:50.