|
Računalništvo in internet internet, hardware, software ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Zdravo,
imam naslednji problem: pri predvajanju DVD filmov ne glede ali so AC3 ali 5.1 avdio format je zadeva takšna da je glasnost spremljajočega se dogajanja ( glasba,glasovi iz narave ) zelo naglas , glasnost ko akterji govorijo pa je takšna da se jo komaj sliši , kje bi bila rešitev če gdo ve ? Aja, sistem zvočnikov ter sofrver je ok za 5.1. AC3 filter , mogoče prav kakšna nastavitev ?? |
|
|
|
||
|
![]()
Meni v takem primeru pomaga, če preklopim na 2.0 (stereo).
V čem je problem ne vem, so pa to samo nekateri (redki) filmi. Po mojem v codecih na računalniku, ali pa v filmu, ker pri 5.1 se mora govor slišatisam v centru. |
|
|
|
||
|
![]()
Center zvocnik imas presvoh. Ce imas 5.1 equalizer, poskusi z njim znizati glasnost preostalih kanalov, preden pride na glavni ojacevalec (oz. v tvojem primeru najverjetneje woofer). Boljse zvocne kartice (audigy) to moznost imajo, ne vem pa kako je z integriranimi zvocnimi z mamaplat.
|
|
|
|
||
|
![]() ![]() zvočna ni integrirana , je pa SOUNDMAKER VALUE 5.1 GENIUS. Sem rešil problem s pomočjo prejšnjeg prispevka ki pravi da govor prihaja iz center zvočnika , prej se nisem ukvarjal s temi nastavitvami ( vsi zvočniki so bili v mixreju nastavljeni na srednjo vrednost ) zdej dela kot je treba. Hvala ! |
|
|
Značke |
ac3, predvajanje, ter, zvoka |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
SIOL TV - Nedelovanje dolocenega programa | klemenr | SiOL TV | 7408 | 30.11.2019 22:21 |
PC v lokalu za predvajanje glasbe... | Agent007 | Računalništvo in internet | 5 | 03.02.2008 21:50 |
Predvajanje filma na PC-ju-obrnjena slika | desiree | Računalništvo in internet | 2 | 05.11.2007 11:53 |
Komunikator ni zvoka | aci | SiOL Komunikator | 3 | 23.10.2007 21:40 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 11:07.