|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Za FripTV je itak m3u format. Kar pomeni, da je gornja trenutno popolna.
Zase imam kar komplet listo vseh možnih IP in se vsake tolko spravim ročno z VLC pregledat, če je kaj novega. Sicer pa forum ponavadi še isti dan prinese novosti na svetlo. Ker so kanali razporejeni ne preveč logično smo si verjetno skoraj vsi za vsakodnevno uporabo pripravili svojo verzijo. Ko imaš enkrat osnovo ni problema nov kanal dodat na željeno mesto. Toliko editiranja texta vsak obvlada. Malo nerodno je bilo za nove uporabnike, ker ni nihče kolikortoliko aktualne "m3u" naložil z dostopom na vidnem mestu. |
|
|
|
||
|
![]()
Hvala za play listo.
LP |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Mnogim je danes že samoumevno, da nekdo nekaj naredi brez plačila.Še težje pa je reči eno kratko besedo
HVALA.Uporabljajmo jo v vsakdanjem življenju in naenkrat bomo ugotovili, da tudi sami marsikdaj pomagamo ne da bi sploh vedeli, dokler se nam ne bo nekdo oglasil in rekel HVALA.Zato kar nadaljuj in uredi novo playlisto.Hvala! ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
U tnx, care; sicer že imam nekaj podobnega; sem se sam je*bal
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Hvala! Meni dela vse kot mora v VLC-ju
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Okej kje pa so zdaj boljše različice??
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
kako pa bi tv golico uštimal na aditeyi??
tnx LP |
|
|
|
||
|
![]()
239.255.0.60
|
|
|
![]() |
Značke |
aditeyo, koncu, novi, playlist, playlista, siolov, sioltv, strani |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
[moja] Šola oblikovanja spletnih strani | dragos | Računalništvo in internet | 333 | 13.08.2014 13:40 |
Težava z dostopanjem do strani | banano | Tehnična pomoč | 35 | 05.01.2009 15:53 |
SiOLTV playlista za Aditeya TV - 2.9.2008 | skye | SiOL TV | 1 | 06.09.2008 19:34 |
Wireless moti SiolTV? | bejli | Tehnična pomoč | 11 | 31.12.2007 16:15 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 14:41.