|
||
|
![]()
Mao živjo
Se opravičujem,nisem mislil nič slabega ali hudega.Ne vem če ti je znan shrink program s katerim se da tudi malo obdelat vsak film in odstranit kar je odveč, in iz programa zapečeš na DVD.Enostavno vpiši v Google in ga lahko pobereš dol,pa še brezplačen je. Lp robida |
|
|
|
||
|
![]()
V nacinu zapisa. Na enega se podatki (nicle in enice) pečejo v obliki izboklinic, na drugega pa v obliki vboklinic. Dandanes dvdzapisovalniki (naj nebi imeli) nimajo težav z zapisom ne enega ne drugega. Neuradno pa je rečeno, da kvalitetnejše zapiše podatke na tistega, katerega je zapisovalnik zmožen snemati hitreje.
Torej, ce v tehničnih lasnosti zapisovalnika piše: hitrost zapisovanja DVD-RW 6x hitrost zapisovanja DVD+RW 8x ,bomo prazne ploščke nakupovali v + obliki. |
|
|
|
||
|
![]()
Pa poizkusi s programom CLON DVD
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
kratek update.
problem je očitno ker sem dal kopiraj disk-to ga je skopiralo na disk v formatu .nrg, nato naj bi sledil zapis na prazen dvd, a tu je napisalo error! Rešitev je da sem skopiral vsebino dvdja najprej na trdi disk nato pa zapekel na DVD! Dvomi so se mi porajali, če je kaj razlike v DVD-R in DVD+R, ker sem prej vedno pekel na DVD-R, tokrat prvič na +R! in na oba medija zapeče brez težav! Sem pa bil prepričan da se bo v sekundi našel nekdo ki bo poznal rešitev oz. problem. :/ (brez zamere)... no ko že govorim o problemih, je problem da mi ta DVD predvaja v Nerotu super!!! v Windows media playerju pa zvoka ni?! pa mi ni jasno zakaj?? zakaj ga nero predvaja brez težav z zvokom v WMP pa brez zvoka??? imam Codekpackalllinone na pcju...čeprav to ni važno pomoje... lp |
|
|
|
||
|
![]()
Razlika med DVD-R in DVD+R je v tem, da na -R posnameš kar maš za posnet in naredi zaključek (ni možno dodajanje), na +R pa lahko datoteke dodajaš dokler DVD ni poln, s tem, da prej vklopiš multisession v nero programu.
|
|
|
|
||
|
![]()
mao - preveri v nastavitvah wmp,če maš omogočeno avtomatsko nalaganje kodekov
če se zadeva kljub temu ne posodobi sama,si pač namesti ustrezen plug--in (običajno zadošča aac3 filter - išči preko povezav wmp) oz. uporabi kak program,ki je sposoben prikazati video in audio lastnosti posnetka in nato snemi ustrezen manjkajoči kodek (npr.videoinspector http://www.kcsoftwares.com/index.php?vtb ) če boš še kdaj imel probleme z .nrg - naložiš daemon tools ali alcohol 120%,mountaš file in potem zapečeš - še manj problemov pa maš,če uporabiš kak drug program za peko - nero bljak (takšno je pač moje mnenje) hugo2000 - ti se pa mal hecaš |
|
|
|
||
|
![]()
kje je to avtomatsko nalaganje kodekov? nisem videl v nastavitvah...
tiste probleme z .nrg jem so nastali kar tako....nero je naredil le temp file .nrg, ko je napisalo da ne more pissati na disk, ga je takoj odstranil z diska. Poznam daemona in magic iso itd...-to ni več važno, sem rešil ta problem. Ne vem pa zakaj ni zvoka v wmp??kodeki naj bi bili... Itak se bom ko bo malo več časa še malo poigral z montažo, ker to kar je naredil stric, 5 minut pred dvdjem in 10 na koncu prazna tišina...s tem se bom ukvarjal drugič... res me pa muči zakaj ni zvoka v wmp??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nero ga pa lepo predvaja... |
|
|
|
||
|
![]()
hugo, da se snemat z obema multisestion itd....čeprav še vedno ne vem zakaj so različni - in +, pa pustimo enice in ničle ven not...
|
|
|
|
||
|
![]()
wmp / tools / options / player
okljukan mora bit download codecs automatically vendar če maš wmp11,bi zadeva skor morala delovat brez dodatne šare... |
|
|
|
||
|
![]()
ja to mam obkljukano.
ja je wmp11. oh ja...zgleda d nihče ne ve.. ![]() ![]() ![]() bom še naprej googlu težil, čeprou me je že sit... |
|
|
Značke |
dvdja, nero, peka |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Nero | athlon | Računalništvo in internet | 107 | 18.12.2007 08:11 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 09:08.