|
O storitvah Informacije o ponudbi storitev Telekoma Slovenije |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Malo sem zmeden, ko brskam v novi ponudbi.
Ce hočem imet siol tv+ neomejeno telefoniranje...kje najdem to ponudbo? Še bolj sem pa zmeden pri ponudbi siol tv paketov. Torej celotni paket je 9 €(z HBO), če pa naročim samo HBO + informativni program pa plačam 12 € V čem je logika? Valda, da bom izbral poln paket. Brez veze da pol ponuja se tak izbor. Kaj to velja samo za tiste ki spremenijo pakete ali za vse? |
|
|
|
||
|
![]()
Koliko še brskam dalje, vidim da sem obvezen naročit trio paket, če želim met siol tv in pa siol telefoniranje. Zdaj plačujem cca 30 €, po novem pa bo ta znesek 42 €(polna shema).
Torej lahko rečem da je to podražitev za 12 €. Glede na to da interneta ne potrebujem. |
|
|
|
||
|
![]()
Koliko jaz vidim ni nic sprememb za nas obstojece. Cene so ostale iste, edino ce malce bolje razmislim, je mislim da flat telefon v siol in telekom omrezje. Pa kakor vidim so ceno optiki malce dvignili ceno, ker so poenotili osovnovnega paketa.
|
|
|
|
||
|
![]()
Tudi mene zanima kako je z DUO paketom TV + telefonija. Pri izračunu namreč ni možno odstraniti interneta.
|
|
|
|
||
|
![]()
Flat telefonija v Telekom omrežje je karnekaj...ker tako vsi bežijo na IP telefonijo
|
|
|
|
||
|
![]()
Pa kaj misliš, da boš dobo kot obstoječi naročnik, poleg tistih škart izdelkov. Naj internet pocenijo.
|
|
|
|
||
|
![]()
Nekaj let nazaj sem naročil Trio paket. Temu se menda sedaj reče Trio, polna programska shema.
Sedaj mi je Siol "prenovil ponudbo širokopasovnih storitev z namenom, da jo naredi še preglednejšo in prijaznejšo", kar zame konkretno pomeni, da nimam več bonusa 120 minut klicev v Telekomovo fiksno omrežje. Sicer gre za drobiž, ampak nimam rad občutka, da me kdo nateguje. Bojim se, da so fantje pri Telekomu izgubili kompas. LP, |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Lep nateg (se opravičujem izrazu) Telekoma. Ukinitev 120 brezplačnih minut (ki so večini ki jih poznam zadostovale) in uvajanje "flat" za dodatne 3€ na mesec je navadna svinjarija
Kot kaže bom po 4 letih prisiljen zapustit Siol. Hvala. |
|
|
![]() |
Značke |
cene, nove, ponudbe, siol, storitev |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Siol TV plus vprašanje | davidbe | SiOL TV | 23 | 28.01.2009 18:05 |
Ukinitev izbire siol tv in siol tv+ | sori | SiOL TV | 67 | 06.01.2009 14:54 |
SiOL znižuje cene in nagrajuje zvestobo | G3nius | O storitvah | 244 | 09.09.2006 11:05 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 14:23.