|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
No pa sem dobil ta BOX.
Vklopljen 2 minuti, nato izginil zvok. Sem ga kar zapakiral nazaj, ker preko HDMI ni zvoka. V navodilih celo označena HDMI povezava kot priporočena. Imam LCD Philips serijo 9. Sem ga parkrat resetiral in nekaj časa je ok (zvok), potem spet izgine. Jutri ga pošljem nazaj na SIOL ![]() Ker leta 2010 res ne mislim imet povezave s SCART kablom. Da še dodam, dokler nisem vklopil BOXA mi SIOL ni kockal. Zdaj vsake toliko časa slika zmrzne in kocka. lp A. |
|
|
|
||
|
![]()
Mislim da se je siol z tem boxom opekel,in da na koncu leta ne bo zadovoljen z prodajo.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() Drugače imam tudi jaz Philips ampak model PFL 7332/10 lp |
||
|
|
||
|
![]()
meni še ob tem zmrzuje slika, kar pri starem komunikatorju tega ni bilo.
|
|
|
|
||
|
![]()
Mi ne dela, šport, vreme, novice... no še sploh ni delalo.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Najbolj žalostno se mi zdi, da v zvezi s to škatlo prav zares nihče od odgovornih ničesar ne ve. Zadevo pa reklamirajo kot odkritje 21. stoletja.
|
|
|
|
||
|
![]()
Rešeno
|
|
|
![]() |
Značke |
box, boxu, brenči, center, glasno, hdd, isto, media, prikazovanje, signala, siol, slika, tehnične, težave, tudi, vaš, vedno, zunanji disk |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Prehod na siol trio? | anzex1 | Tehnična pomoč | 1 | 24.08.2010 08:48 |
Težave - SiOL Internet - Cisco Linksys RV4000 | faca5 | O storitvah | 2 | 11.06.2010 22:34 |
SIOL PLAC Težava po registritriranju v moj siol | pixi69 | SiOL PlaC | 10 | 08.04.2009 13:55 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 04:16.