|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Super,hvala dela!!
|
|
|
|
||
|
![]()
ko uporabljam časovni zamik ali gledam posnete oddaje VEDNO zamuja zvok za pribl. sekundo. To je zelo moteče, kako bo to rešljivo?
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
kakšen link potrebujem za povezavo računalnika in tv preko siol boxa????Na računalniku imam xp home edition?????
|
|
|
|
||
|
![]()
sole, lmi - Lahko najprej preverite s ponastavitvijo diska? Nastavitve -> Informacije in diagnostika -> Ponastavitev -> Ponastavi trdi disk.
Če to ne pomaga, bi prosil. da mi posredujete vaše podatke preko ZS. Napišite kratek opis težave, uporabniško ime ter kontaktne podatke. vodlanmarjan - potrebujete DLNA strežnik, ki bo "delil" datoteke iz vašega računalnika s SiOL BOXom. Predlagamo uporabo TVersity, delovati pa bi moralo na vseh DLNA podprtih strežnikih. Lep pozdrav, Matjaž |
|
|
|
||
|
![]()
AQli ni tudi WMP v redu?
|
|
|
|
||
|
![]()
Tudi WMP je OK, iz naših izkušenj pa je TVersity preprostejši za uporabo.
Lep pozdrav, Matjaž |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
kdo bo potem mojemu otroku razložil, da ni risank več posnetih ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Bi morali Siolovci razmisliti o odklepu arhiviranja datotek na Boxu...
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Tudi meni zastaja zvok za sliko z posnetih oddaj. Ugotovil pa sem, da le v primeru, če prevrtim naprej oz nazaj. Ko pa ugasnem predvajanje in čez nekaj minut nadaljujem, sta zvok in slika sinhronizirana, vendar le do naslednjega vrtenja naprej oz nazaj. To isto se je pojavljalo tudi pri nadomestnem box-u. S ponastavitvijo diska ni bilo nič bolje.
Seveda pa tudi tv spored skoraj nikoli ni na voljo, tudi, če je box dalj časa ugasnjen. Kaj lahko storim? Matjaž |
|
|
![]() |
Značke |
box, boxu, brenči, center, glasno, hdd, isto, media, prikazovanje, signala, siol, slika, tehnične, težave, tudi, vaš, vedno, zunanji disk |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Prehod na siol trio? | anzex1 | Tehnična pomoč | 1 | 24.08.2010 08:48 |
Težave - SiOL Internet - Cisco Linksys RV4000 | faca5 | O storitvah | 2 | 11.06.2010 22:34 |
SIOL PLAC Težava po registritriranju v moj siol | pixi69 | SiOL PlaC | 10 | 08.04.2009 13:55 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 11:16.