|
||
|
![]()
Ce sem prav videl lahko dobijo obstojeci narocniki top trio na optiki
So kaksne omejitve ? Ce nimam nobenih aneksov oz vezav Imel sem trio dolgo casa, pred kratkim sem preklopil "samo na internet", ker tv bolj slabo uporabljam in je to enkrat cenejse. Sedaj pa je prisel tale top trio ki ima 50/20. V preteklosti sem imel tudi 60/60 za nekaj mesecev tko za test, bil pa je seveda zelo zelo drag. Tale top trio je pa nekako cisto v redu cena ![]() Tko da me zanima ce lahko dobim top trio, ga lahko dobim tudi po tistem "19 na mesec 3 mesece ob vezavi 24 mesecev" (seveda vem za penale ob morebitni prekinitvi, to je itak normalno) na 080 8000 so mi rekli da ne morem dobit, ker da "aplikacija ne spusti cez", ampak ker mi je to malo cudno, se tukaj vprasam (itak vem da je zadnja sansa da prekinem pa znova narocim, ampak.......nekak je v redu feeling bit narocnik cez 10 let, oz tam nekje, k clovek nikoli ne ve ce bodo kdaj kaksni mastni popusti za dooolgoletne narocnike...verjetno ne..ampak..nkol se ne ve) |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() Bomo pa, kot ponavadi, izveseli vezani naročniki na Triu. ![]() Izmed ponujenega lahko dobimo samo večjo hitrost (info v MC in na 080 8000). LP, Igor |
||
|
|
||
|
![]()
7pod "vezani" mislis na to da imas nek aneks ?
vecjo hitrost ? to pomeni da lahko dobis 50/20 po neki bolj ugodni ceni kot pa 60/60 ? (ker 60 /60 je kar huda) |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() Če poleg Optike 20/20 dodaš še HD, ti namesto 9€ v plus, znesek zmanjša za 8€, torej samo tu naredi 17€ razlike. Očitno so nastavljali konfiguracijo za TopTrio na optiki, kjer je HD pogoj in zamešali vse skupaj ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Kalkulatorjev izračun je res drugačen od podatkov, ki sem jih dobil v MC in na 080. Opazil se še nekaj nesmiselnih izračunov.
|
|
|
|
||
|
![]()
Kaj pa za OŠO omrežja?
To velja kej al kr neham gledat ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
SiOL tehnična služba je od včeraj, nekaj čez 7 uro zjutraj, na zimskem spanju. Nazaj bo enkrat spomladi 2012.
To je neuradna informacija. ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Kaj laptop je aneks ki se mora razdret?
|
|
|
![]() |
Značke |
narocnike, obstojece, optiki, top, trio |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Trio paket-uporabljal 5 mesecev, sedaj mi pa rečejo, da ga ne morm več | ssheikh1 | SiOL TV | 8 | 06.03.2009 20:19 |
Kaj predlagate TRIO? Kabelska? | majstor | O storitvah | 17 | 18.11.2008 10:13 |
Trio, tv, popusti in se kaj | howrude | O storitvah | 12 | 01.11.2008 15:27 |
Trio paket, ki to ni | seba | O storitvah | 1 | 31.10.2008 08:47 |
Prehod iz TRIO ISDN na TRIO razvezan in nastavitve telefonov | Dravlje | O storitvah | 4 | 18.11.2006 17:55 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 01:29.