|
Dom in družina družinske tematike, starševstvo, otroci, stanovanja, gospodinjski nasveti ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Dob'r dan.
Črpalka včasih dela, včasih ne dela. Enkrat se je že "pokvarila", v njej sem našel 1 tolar. Takrat je vseskozi slabo pumpala. Sedaj pa enkrat pumpa normalno. Drugič pa sploh ne. Kaj naj naredim? Hvala MaRe |
|
|
|
||
|
![]()
Kupi novo in jo zamenjaj. Najlažji in najcenejši način, da ti bo pralni stroj deloval brezhibno
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Mislim si takole povsem laično.
(Nič ne vem kako je črpalka sestavljena in po kakšnem principu deluje!) če enkrat ne dela, drugič pa dela brezhibno potem verjetno ni hin ampak je problem v kakšnem stiku ali programu. ? Da ne bom kupoval in menjal črpalke - potem bo pa isto. ? |
|
|
|
||
|
![]()
Crpalka ki ni hin dela 100%.
|
|
|
|
||
|
![]()
kaj misliš tozadevno
o programu ali stikih ? |
|
|
|
||
|
![]()
črpalko sem vzel ven,
mimo nje je vcasih očitno kapljala voda (ne vem od kod) tako, da je delno zarjavela, delno pa zapacana z vodnim kamnom. Mislim, da se jo bo dalo usposobiti. ____________________________________ Ali lahko dam gumjasto membrano v ocet, ker se na njej drži nekaj vodnega kamna? |
|
|
|
||
|
![]()
Na rotorčku je polno kamna ... kako naj ga odstranim?
S čim naj se lotim rje in vodnega kamna na magnetu in deloma na vezju. ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
nared si uslugo in kup novo - bo prej.....
|
|
|
|
||
|
![]()
Dob'r večer,
dobil sem rabljeno. Lepo izgleda, dela. Vendar nima vetrnice zadaj, Ali je to v redu? lepe pozdrave MaRe |
|
|
|
||
|
![]()
Ali črpalka mora imeti vetrnico?
|
|
|
Značke |
črpanje, nujno, pralni, stroj |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Pralno-sušilni stroj | Mighty | Dom in družina | 15 | 07.04.2009 01:10 |
Servises za Ariston pralni stroj | Gric | Dom in družina | 3 | 08.01.2008 17:26 |
Pralni stroj Gorenje WA 60.2 | lenčka | Dom in družina | 3 | 01.11.2007 16:48 |
Pralni stroj | Mesečnica | Dom in družina | 8 | 08.08.2007 15:14 |
Pralni stroj | kapara | Dom in družina | 5 | 26.11.2006 21:15 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 03:44.