|
TViN – spletna televizija in video Edina TV, ki jo lahko gledate vedno in povsod Na vseh zaslonih – računalniku, tablici ali mobitelu. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Zakaj se mi nalaganje video datotek v shrambo ustavi pri cca 75%. To je po moje tam nekje pri 1,7 GB. Poskusil sem več datotek. Kolikor berem je velikost omejena samo z velikostjo shrambe? Na mobitelu, pa se TViN pri poskusu dodajanja datotek enostavno ustavi.
|
|
|
|
||
|
![]()
Ravnokar preverjeno in je 10 GB datoteko naložilo brez težav. Prav tako pri nalaganju datotek prek aplikacije na Androidu nisem opazil težav. Imate dovolj prostega prostora na Shrambi?
Lahko morda poizkusite še v drugem spletnem brskalniku in na drugi napravi (govorim za web), glede aplikacije pa predlagam odstranitev in ponovno namestitev in prav tako preverjanje še na drugi napravi. Lep pozdrav, Marko |
|
|
|
||
|
![]()
Imam podoben problem
Video posnetki, ki sem jih prenesel s FB2Mate z mp4 in mp3 formatom, ko so bili naloženi, so bili ustavljeni pri 80%. Imate način, da to popravite? |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
lp Marko D. |
||
|
![]() |
Značke |
shramba, tvin |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
SiOL TViN | SiOL | SiOL TV | 1804 | 14.10.2019 19:15 |
TViN na Apple TV | bacek201 | TViN – spletna televizija in video | 13 | 03.08.2019 17:12 |
TViN Shramba | sportlife | O storitvah | 24 | 12.09.2018 00:36 |
Nabor kanalov preko TViN | CiroDiMarzio | TViN – spletna televizija in video | 6 | 26.11.2016 21:28 |
Siol Pošta in TVIN prek GSM aparata | KikiN | Tehnična pomoč | 11 | 24.04.2014 19:18 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 22:21.