|
|||
|
![]() Citat:
![]() ~:~ Življenje je masovni pojav in kot tako ni primerno za posameznika. ~:~ |
||
|
|
||||
|
![]() Citat:
![]() Sicer pa imajo belgijci za ta njihov EU parlament eno šalo: How many people work in the European Commission? About a third of them. Meni od začetka ni bilo nič smešno to, pravzaprav nič jasno. Zdaj mi je pa vsak dan bolj jasna ta šala. Mi vSloveniji se vsaj delamo, da delamo, tile tukaj se še to ne znajo ![]() |
|||
|
|
||
|
![]()
si že dolgo gori
![]() Silent enim leges inter arma |
|
|
|
||
|
![]()
Hja, jaz mislim, da je Kekez kar fajn povedal (pa mr. Dzeri tut). Slovenija je na politicnem zemljevidu komaj od leta 1991. Koliko takih novonastalih drzav pa je se med novo pridruzenimi clanicami EU? Nobene, a ne!? Zapovrh pa imamo se smolo, da se imenujejemo podobno kot Slovaska (ki ni neznana) in mnogi nas prav zato zamenjujejo z njo. Zamenjujejo v tem smislu, da mislijo, da je Slovenia samo ena od oblik imena Slovakia.
![]() ~:~ Življenje je masovni pojav in kot tako ni primerno za posameznika. ~:~ |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Bral pa sem nekje, kje naj bi bilo (geomerijsko) središče Evrope. Nekje v pribaltskih državah, nisem povsem prepričan, ampak zdi se mi, da v Litvi :shock:. Na prvi pogled se zdi precej nenavadno, ampak po logičnem sklepanju je "zgoraj" in na "desni" še zelo veliko ozemlja, ki ga ponavadi "ignoriramo" oz. se nam ne zdi tako veliko kot v resnici je. Malo je to tudi posledica napake projekcij zemljevidov in dejstva, da prebivalcev tam ni veliko. Ampak Norveška, Švedska in Finska na severu so površinsko zelo ogromne države. Ukrajina na vzhodu je sploh največja (ki je še cela) v Evropi. Srednja Evropa je v resnici precej severneje kot mislimo ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Ja hvala bogu da nas ne poznajo. Ce bi nas, bi sam ugotovili da smo svetovni prvaki v pritozevanju.
"Ah smo mi bogi ker nas nic ne poznajo, kolk so tupi BLA BLA BLA" Pa dajte komu kaj povedat o Sloveniji, namest da se sam zgrazate nad tem, da se pac nic ne vejo. Po lastnih izkusnjah lahk recem da je folk kr zainteresiran. Tisti ki pa niso pa itak niso zanimivi, zakaj bi se pa z njimi ukvarjala. |
|
|
|
||
|
![]()
Slovenijo največkrat zamenjajo za Slovaško.Nekateri sploh ne vedo da Slovenija sploh obstaja, za njih obstaja samo Slovaška.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() QED |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() ne pozabi na kondom! |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
Značke |
evropa, koliko, nas, pozna |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 09:40.