|
||
|
![]()
Pred leti sem nekaterim na tem forumu obljubil, da bom napisal knjigo o forumu. Bolj preganjalno razpoloženi so celo mislili, da sem s tem namenom (raziskovalni žurnalizem) prilezel sem. No, kakorkoli, večina vsega je že zgodovina ... te dni sem pisanje izpred let spet pogledal, se zgrozil nad svojo naivnostjo in se tudi malo nasmejal. Mal smo lektoriral, mal ven metali in mal dodajal in evo!
TOLE JE KNJIGA O FORUMU, ki ni knjiga, prej knjigica :D ... dolpovlečte in se zabavajte ali pa tud ne. http://rapidshare.de/files/31231926/...njiga.doc.html SB, izpolnjujem obljubo! Adijo! |
|
|
|
||
|
![]()
Đe si picko stara!!
Kok bova sla v oktobru na pir :D ![]() Btw, na hitro sem preletel stvar in se mi zdi, da si prvi del ze enkrat objavil na forumu? |
|
|
|
||
|
![]()
Majmun ma memorijo ko kompjuter.
Res je, pa koga boli kurajder, sej vsi bolujejo za amnestijo, pardon, amnezijo Oktober, pir, obtober-fest ...? Hebi se ... nej bi šli skupaj s pingvinom v času mojga dopusta, pa ni glasa od vaju :O ok, važi! |
|
|
|
||
|
![]()
oh this is gonna be such a slutty 3sum :P
Munstah, to si ti po mejlih tut pošiljal, je li? |
|
|
|
||
|
![]()
ja in kretenu?
a zdej mamo "Še v torek obujamo spomine"? zadnjič sem enmu cepcu poslal pozdrave zate :D |
|
|
|
||
|
![]()
42 strani. to ze mal temelji na obsedenosti s tem forumom...
|
|
|
|
||
|
![]()
/me slaps monster with a fat nazi
![]() še ni prišlo... ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
look who's talking o obsedenosti
najprej preber, pol se pa žali |
|
|
|
||
|
![]()
Sam si se vedno isti nedojeeban zadrogiran metalc k vedno
![]() ![]() Samo to mora da je delirium tremens, da pokazemo mladini kaj pomeni pit in zurat. |
|
|
|
||
|
![]()
tale tema mora bit hot.. zdaj se pa moram še na branje vržt..
monst ![]() |
|
|
Značke |
forumu, knjiga |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 21:32.