|
||
|
![]()
Meni zadnje čase noro pašejo Čompe...
![]() Lejte, pesniki pa pisatnli majo doma za svoje rokopise skrbno urejene arhive, jst mam pa namst tega skdn za pokvarjen papir... No in tam notr sm zadnč staknu svojo ta prvo popevko, k sm jo biu kdaj napisou... Hjooj, koko zdavni, zdavni je že to blo - tko sem zdi, k dj blo hmal po stvarenju sveta, mal po tistem, kj bog reku: "Bodi luč.", poj pa elektrika crknla. Pesem se imenuje Ajatutu, ali po slovensko: Ajatutu... |
|
|
|
||
|
![]()
Olivija.
![]() ---------------------------- Gravity makes the heart grow fonder. |
|
|
|
||
|
![]()
Opet Rokeri s Morave
|
|
|
|
||
|
![]()
anapupedan
zmelkoow zoran ma svoje momente, sploh v Lacni Franz coptic rain demolition group videosex april nine Murat and Jose Pengov Tomaz Radyoyo Sadz^ama The Stroj Trkaj tut laibach kdaj kej dobrega nardijo adi je poslušljiv, ampak zna najedat Martin Krpan Miladojka Youneed Moveknowledgement Katalena Klemen Klemen Miha Kralj Slon is Sadez^ Terra Folk Neca Falk šifrer bolj stari komadi Alien Bele Vrane Gus^ti in Polona Kasal sta kdaj poslušljiva Iztok Mlakar Magnifico Ampak to ne sestavlja niti 10% slovenske glasbe na radiih ![]() ![]() "Ecosystem failing. Need ride off this rock. Pick up at Long 14e3365, Lat 46n2425, Earth."
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
---------------------------- Gravity makes the heart grow fonder. |
||
|
|
||
|
![]()
Martin Krpan, pa recimo včasih Siddharta paše.
|
|
|
|
||
|
![]()
Jaz sem poslušal Racijo, Niete, The fat nuns... ko sem bil v sr. šoli malo pank.
Drugače pa naših ne poslušam, je pa kar nekaj zanimivih skupin. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ A lesson lived is a lesson learned |
|
|
|
||
|
![]()
Bl redno poslusam sam Bohem pa 6 Pack Cukur.
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
nude
![]() magnifico ![]() Sköt dig själv och skit i andra. ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
trenutno hexenbrutal pa dj poll a rock delno.
|
|
|
Značke |
glasba, slovenska, vam, všeč |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 14:15.