|
||
|
![]()
Melodrom so mi všeč
![]() "Die Liebe... die Liebe... ist die grosste Kraft... die alles, die alles schafft..." |
|
|
|
||
|
![]()
Crazed Farmers, Jani Kavaš, Uršula Ramoveš, Manul
![]() Je najbrž tega še kar nekaj, pa nekako ne pade iz možganov ven... ![]() Lejte, pesniki pa pisatnli majo doma za svoje rokopise skrbno urejene arhive, jst mam pa namst tega skdn za pokvarjen papir... No in tam notr sm zadnč staknu svojo ta prvo popevko, k sm jo biu kdaj napisou... Hjooj, koko zdavni, zdavni je že to blo - tko sem zdi, k dj blo hmal po stvarenju sveta, mal po tistem, kj bog reku: "Bodi luč.", poj pa elektrika crknla. Pesem se imenuje Ajatutu, ali po slovensko: Ajatutu... |
|
|
|
||
|
![]()
v 80'h je blo kr nekej spodobnih bendov, pa zal skoraj nic posnetega..potem se je zgodila invazija tuje glasbe in kar naenkrat so vsi zaceli posnemati the uspesne tujce..ocitno je ta trend ostal se do dandanes.
|
|
|
|
||
|
![]()
Jaz ne vem nič, dokler nimam vpogleda v vse slovenske garaže, zaklonišča in ostale place za vaje... Bog ve, kaj vse nas še čaka!
![]() Lejte, pesniki pa pisatnli majo doma za svoje rokopise skrbno urejene arhive, jst mam pa namst tega skdn za pokvarjen papir... No in tam notr sm zadnč staknu svojo ta prvo popevko, k sm jo biu kdaj napisou... Hjooj, koko zdavni, zdavni je že to blo - tko sem zdi, k dj blo hmal po stvarenju sveta, mal po tistem, kj bog reku: "Bodi luč.", poj pa elektrika crknla. Pesem se imenuje Ajatutu, ali po slovensko: Ajatutu... |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Pa kje so oni. Imel sem celo njihov cd. Pa sej so neki obetal, zakaj so tko hitro poniknili. ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
helena blagne, simona weiss in werner so mi najbolj pri srcu...
----------------------------------------- Come to the dark side! We have cookies... |
|
|
|
||
|
![]()
ne, oni so lahko kvečjemu V tvojem srcu...
:D ---------------------------- Gravity makes the heart grow fonder. |
|
|
|
||
|
![]()
a-a...v srcu je dadi daz in on zapolni ves prostor...
----------------------------------------- Come to the dark side! We have cookies... |
|
|
|
||
|
![]()
valda, če ma pa big giant head :D
---------------------------- Gravity makes the heart grow fonder. |
|
|
Značke |
glasba, slovenska, vam, všeč |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 12:13.